Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Josephine Qvists förklaring – därför bröts hon förlovningen

Därför tackade Josephine Qvist ja till ”Ex on the beach”.
Josephine Qvist berättar nu mer om varför relationen med Stefan Warg återigen tagit slut.Foto: Expressen TV
Josephine Qvist blev känd i ”Ex on the beach”.Foto: Linus Hallsénius / Kanal 5 och Dplay
Stefan Warg.Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN

Realityprofilen Josephine Qvist, 27, har för en andra gång brutit sin förlovning med Stefan Warg, 30.

Ex-pojkvännen har tidigare bedragit henne och i podcasten ”Sweet but psycho” berättar hon nu mer ingående om varför relationen återigen har tagit slut.

– Jag har inte kunnat komma över otroheten.

Josephine Qvist var med i ”Ex on the beach” 2015 och återvände till programmet under höstsäsongen 2019.

Innan sin medverkan förra hösten hade hon och dåvarande pojkvännen, hockeyspelaren, Stefan Warg nyligen brutit sin förlovning.

Efter att ha hunnit hittat tillbaka till varandra och återigen förlova sig tog det nyligen slut igen.

”Vet ni vad... Ibland vill hjärtat gå till höger men huvudet till vänster och den här gången väljer jag huvudet”, skrev hon på Instagram i mitten av maj. 

 

”Har inte kommit över det”

Nu, några veckor senare väljer Josephine Qvist att vidareutveckla sina tankar och känslor i sin podcast ”Sweet but psycho” som hon gör tillsammans med Elin Skog. 

– Det funkade bara inte helt enkelt. Det är inte svårare än så egentligen. Man vill olika saker, man tänker väldigt olika. Jag trodde också att jag skulle kunna komma över det lättare än vad jag gjorde, jag har inte kommit över det. Det går inte att vara med någon som man inte litar på, säger hon och syftar på att expojkvännen tidigare varit otrogen.

Josephine Qvist: ”Är för olika”

Hon fortsätter med att konstatera:

– Jag har inte kunnat komma över otroheten.

”Det jag kan säga är att vi gav det ett försök. Jag tänkte innan jag gav han en ny chans, att gör jag inte det här så kommer jag ångra mig. Nu vet jag att vi är för olika och vill olika saker därför är det lättare att gå vidare den här gången”, skriver hon i ett meddelande till Expressen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.