Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Josephine Qvists förändring – efter brutna förlovningen

Josephine Qvists vädjan – stoppa penisbilderna
Josephine Qvist har synts i årets säsong av ”Celebrity ex on the beach”.Foto: Linus Hallsénius / Kanal 5 och Dplay
Nyligen bröt hon förlovningen med exet Stefan Warg – för andra gången.Foto: Expressen TV
Josephine Qvist gjorde sig ett namn i ”Ex on the beach” 2015.Foto: Linus Nilsson 2015 / www.fotored.se
Stefan WargFoto: CHRISTIAN ÖRNBERG

Realitystjärnan Josephine Qvist har haft ett händelserikt år där hon i våras bröt förlovningen med Stefan Warg – för andra gången.

Nu berättar ”Ex on the beach”-profilen om nystarten, dejtandet och insikterna efter kärlekskraschen.

– Jag är jätteglad att det har tagit slut och jätteglad för att jag gick tillbaka för att testa igen. För nu vet jag verkligen vad jag vill ha och vad jag inte vill ha.

28-årige Josephine Qvist blev känd genom ”Ex on the beach” 2015 och återvände i år till programmets specialsäsong ”Celebrity ex on the beach”. Samtidigt har hon startat hyllade podcasten ”Sweet but psycho” med Elin ”Woodie” Skog, även hon känd från programmet. Där bjuder de bland annat på skvaller från realityprogrammens värld.

Mitt i allt har Josephine Qvist också hunnit med att bryta upp med hockeyspelaren Stefan Warg igen. Exparet bröt sin förlovning förra året, bland annat på grund av att expojkvännen varit otrogen. De försökte dock igen i början på året och förlovade sig på nytt – men det sprack igen.

”Vet ni vad... Ibland vill hjärtat gå till höger men huvudet till vänster och den här gången väljer jag huvudet”, skrev Josephine Qvist på Instagram i mitten av maj. 

När Expressen pratar med Josephine Qvist berättar hon mer om beslutet.

– Jag mår verkligen superbra och känner att det här var det absolut bästa som hade kunna hänt för oss båda. 

Varför?

– Alltså han och jag gav det ett försök. Och jag kan inte prata för honom, men han är inte en person som jag vill vara med, och jag har insett det. Och allting som har hänt innan, man kan inte reparera någonting. Det är liksom för mycket som har hänt. Så jag är jätteglad för att det har tagit slut och jätteglad för att jag gick tillbaka för att testa igen. För nu vet jag verkligen vad jag vill ha och vad jag inte vill ha. Vi passar helt enkelt inte. Vi har väldigt olika syn på många grejer.

 

”Inte där jag hörde hemma”

I dag har de bara kontakt om något praktiskt behöver lösas, annars pratar exparet inte alls. Josephine Qvist har precis också flyttat till en egen lägenhet.

– Jag flyttade ju in i hans hus på landet och kände väl att det inte riktigt att var där jag hörde hemma just nu i mitt liv. Så nu bor jag i stan igen i min lilla hemstad Örebro och det känns superhärligt att ha egen ny lägenhet.

Känns det som en nystart?

– Ja det känns verkligen som en nystart. Det känns helt underbart faktiskt. Jag tror att jag verkligen behövde det här. Jag kände att ju mer vi var med varandra desto mindre fokus hade jag på mitt jobb. Så nu när vi har gått isär har kunnat fokusera på det jag vill.

En av sakerna som Josephine Qvist nu fokuserar på är podcasten ”Sweet but psycho”, som snabbt klättrar upp i det absoluta toppskiktet av Sveriges mest lyssnade poddar. Podden kom till lite på uppstuds efter att Josephine Qvist länge hade velat starta en podd.

– Jag hade inte en tanke på att det skulle bli så stort som det har blivit.

Hur har responsen varit?

– Det har bara varit typ positivt. Det har varit hur positivt som helst. Kanske någon dålig kommentar här och där men det är absolut ingenting som man tar åt sig av. Vi får så extremt mycket kärlek. På våran podd-instagram får vi också hur mycket kärlek som helst. Det känns superkul verkligen. 

 

Josephine Qvists nya dejtingliv

Intresset Josephine Qvist är stort också på hennes Youtube-kanal har närmare 200 000 visningar. I en vlogg från tidigare i juni avslöjade realitystjärnan bland annat att hon skulle på en dejt.

– Jag var ju på en dejt och sen så skulle jag gå på en dejt nu efter midsommar, men det blev inte av. Den dejten kanske kommer bli av om någon vecka eller så, jag vet inte. Men ja, jag dejtar väl lite här i Örebro också kanske. Eller dejtar är fel ord, men jag hänger med sköna människor, haha.

Men det är inget seriöst igen redan nu?

– Det är ingenting seriöst. Jag bara försöker njuta av sommaren och ha en bra sommar som singel-Jossan.

När Josephine Qvist väl är redo för ett seriöst förhållande igen finns en viss oro för att delar av sitt tidigare förhållande ska göra sig påminda, berättar hon.

– När man träffar någon ny blir man räd datt man inte kan lita på den personen, och vissa saker den personen gör reagerar man på för att det kanske liknade vad mitt ex har gjort. Sen kanske det inte har samma betydelse men man reagerar på det ändå för att man är van med sånt beteende.

– I nästa relation jag har så hoppas jag att den killen kan få mig att känna mig jävligt trygg liksom på en gång. Jag hoppas att det blir så, men det är klart att när man har varit med om sådana här grejer att det ärrar en lite, tillägger Josephine Qvist.

Josephine Qvists nya dejt – efter uppbrottet

Josephine Qvists nya dejt – efter uppbrottet

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.