Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Josephine Qvists återförening med exet efter tiden isär

Josephine Qvist om kärleksfrågan alla ställer
Under våren kommer Josephine Qvist synas i den nya säsongen ”Celebrity Ex on the beach”.
Foto: Linus Hallsénius / Kanal 5 och Dplay

Josephine Qvist och Stefan Warg har hittat tillbaka till varandra – och är i dag förlovade.

För Qvist var tiden ifrån varandra viktig och något som behövdes för dem.

– Jag fick vara själv ett tag. Bli stark i mig själv, säger hon.

Josephine Qvist, 27, slog igenom när hon 2015 var med i den allra första säsongen av ”Ex on the beach” – och nu är det dags för henne att synas i rutan igen.

Under våren kommer hon synas i den nya säsongen ”Celebrity Ex on the beach”. Det är en specialsäsong av programmet med några av landets hetaste realitystjärnor.

Programmet går ut på att deltagarnas gamla ex kommer in i huset, vilket kan orsaka både kärlek och bråk. Under Qvists tid i huset förstod hon att hon redan hade någon som hennes hjärta slog lite extra för – nämligen hennes expojkvän Stefan Warg, 30.

– Jag kände att mitt hjärta tillhör honom, säger Josephine Qvist.

Paret hade gjort slut och varit ifrån varandra under en lång tid. Under ett år pratade de inte med varandra, men ett tag innan Qvist skulle spela in programmet fick de kontakt igen. 

”Dålig förebild”

I dag är paret förlovade, vilket de också var förra gången de var tillsammans. Men Qvist berättar att paret behövde en paus och att de behövde vara ifrån varandra.

– Jag fick vara själv ett tag. Bli stark i mig själv, säger hon.

En av anledningarna till att det tidigare tog slut mellan paret var otrohet. Att hon valt att gå tillbaka till någon som gjort det mot henne är något Qvist fortfarande får höra.

– Du är en dålig förebild som går tillbaka till ditt ex, berättar hon.

Men majoriteten av hennes följare tycker att det är bra att hon är öppen och berättar om tuffa saker som hänt.

– Jag känner att det tar mig framåt och är en bra sak för mig. Men också för att det hjälper mina följare och de uppskattar det.

Sara Bolay avslöjar relationen med Haidar Juma:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.