Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Panik efter Josefines plötsliga försvinnande – inspelning stoppas

Bondens oro – brevskrivaren dyker inte upp
Pelle Hansson försöker ringa Josefine
Pelle Hansson och de tre tjejerna.
Lindorff skriver på sin blogg om försvinnandetFoto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLA

Bonden Pelle Hansson har bjudit in fyra tjejer till sin gård – men framåt kvällen fattas fortfarande Josefine Eriksson.

Pelle Hansson börjar bli orolig för vad som har hänt med hans brevskrivare, speciellt när han inte får svar.

– Det är lite tråkigt när sommaren börjar på det här viset, man hade tänkt att det skulle bli en rolig sommar tillsammans med alla fyra, säger han i ”Bonde söker fru”.

Nu berättar Clara Tengbom, exekutiv producent, för Aftonbladet att inspelningen stoppades efter försvinnandet. 

I onsdagens avsnitt av ”Bonde söker fru” får de utvalda brevskrivarna äntligen flytta in på böndernas gårdar, för att kunna lära känna dem lite bättre.

Mjölkbonden Pelle Hansson har bjudit in fyra tjejer till sin gård – men efter att tre av dem dykt upp så knackar inga fler på dörren.

Bonden väljer att låta bli att visa hela huset i väntan på den fjärde gästen, Josefine Eriksson, men allt eftersom tiden går blir han allt mer orolig för att något ska ha hänt henne.

– Jag tänkte jag skulle gå upp och ringa Josefine och se så det inte har hänt något. Lite orolig blir man över hur det går, men ja håller verkligen tummarna att det går bra, säger Pelle Hansson i ”Bonde söker fru”.

Bonden spekulerar

Hansson spekulerar i om Josefine Eriksson har valt att dra sig ur – men hoppas samtidigt att hon i så fall skulle höra av sig. 

– Man vet inte hur det är, om hon har fått kalla fötter, men jag hoppas att hon dyker upp. Men det känns inte som det blir så, när hon inte ens svarar när jag försöker ringer. Jag är så att jag hade ringt och sagt som det är: ”Jag pallar inte trycket, tyvärr”. Det är lite tråkigt när sommaren börjar på det här viset, man hade tänkt att det skulle bli en rolig sommar tillsammans med alla fyra, säger han besviket i programmet.

Nu berättar Clara Tengbom, exekutiv producent för ”Bonde söker fru” om den desperation som uppstod när de insåg att Josefine inte skulle komma.

– Det blev panikartad stämning då ingen i produktionen fick tag i Josefine. Vi blev oroliga, först och främst över att något kanske hade hänt Josefine, sedan över hur vi skulle fortsätta inspelningen, säger hon till Aftonbladet. 

Försvinnandet gjorde att produktionen tvingades avbryta inspelningen och Pelle fick stöd. 

Linda Lindorff om försvinnandet

Programledaren Linda Lindorff lider med bondens ovisshet. I sin blogg skriver hon om hur händelsen – som TV4 inte vill avslöja hur den sluta förrän nästa vecka – påminner henne om hur bonden Simon lämnades på flygplatsen i förra säsongens ”Bonde söker fru”.

”Det som händer i kväll på Pelles gård gav mig direkt flashbacks från förra året – med Simon… klumpen i magen som indikerar att nåt är fel men man vet inte varför. Tankar som snurrar och frågor som inte får svar. Det här med att inte veta är det värsta. Jag minns hur det var med Simon, väntan, hoppet, oron…”, skriver Lindorff.

”Bonde söker fru” sänds onsdagar 20.00 på TV4.

Här berättar Linda Lindorff om kärleksväktarna som inte syns i tv: