Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Influencerns kärlekslycka avslöjad av ”svägerskan”

Här är några av dagens största sport- och nöjesnyheter.
Josefin Dahlberg bekräftar att hon är tillsammans med Josef Fares.Foto: Eero Hannukainen/TT / ©Eero Hannukainen
Josef Fares.Foto: Karin Wesslén / TT / TT NYHETSBYRÅN
Josefin Dahlberg tillsammans med Julia Segerson på Chic-galan 2015.Foto: JULIA DANSARIE
Josefin Dahlberg på Stockholm Fashion Week 2016.Foto: JULIA DANSARIE

Josef och Josefin – det hetaste nya kärleksparet.

Känslorna blomstrar mellan regissören Josef Fares och influencern Josefin Dahlberg, som bekräftar att de är tillsammans.

Skådespelaren, regissören och spelskaparen Josef Fares, 42, har funnit kärleken i Josefin Dahlberg, 30, influencer och hälsoprofil.

Josefin Dahlberg bekräftar relationen till Expressen, men vill inte kommentera den i övrigt.

Josef Fares och Josefin Dahlberg har varit ett par sedan förra året, men har offentligt hållit en låg profil. Trots att hon är stor i sociala medier har pojkvännen inte synts till på bilder.

I höstas berättade Dahlberg för sina följare att hon var nykär, och visade en bild på Instagram där hon och kärleken håller varandras händer.

”Visste inte att den här känslan existerade, tack för att du visar mig”, skriver hon.

I början av året framgick det via Josefin Dahlbergs medier att hon och pojkvännen åkte på kärlekssemester till Bali. Hon tillbringar också en stor del av sin tid i hans hem på Ingarö utanför Stockholm, även om paret ännu inte har flyttat ihop.

https://www.instagram.com/p/B4dV2kAglOF/

Clara Hallencreutz avslöjade romansen

Konstnären Clara Hallencreutz, 35, är tillsammans med skådespelaren Fares Fares, 46, bror till Josef Fares. Hallencreutz, som också hon är en stor profil i sociala medier, berättar om vänskapen med Josefin Dahlberg som hon kallar för ”svägerska”.

”Har precis yogat för första gången på sju år, och jag gjorde det till ett pass skapat av min svägerska Josefin”, skriver hon på Instagram Stories.

Clara Hallencreutz kallar Josefin Dahlberg för ”svägerska”.Foto: Instagram

 

Clara Hallencreutz och Fares Fares blev föräldrar för första gången i höstas, då sonen Ziggy föddes. Josefin Dahlberg är en av dem som flitigt kommenterar ”svägerskans” bilder från mammalivet. 

Varken Josef Fares eller Josefin Dahlberg har några barn eller har varit gifta tidigare.

Josef Fares har i en tidigare intervju berättat att han varit hårt fokuserad på sitt arbete, vilket gjort att han under perioder prioriterat bort parförhållanden. 

– Jag tror verkligen att det kan uppstå en speciell känsla mellan två människor. Men jag tror att det är extremt sällsynt, sa han till Malou von Sivers i ”Efter tio” på TV4.

Kändisparet Fares Fares och Clara Hallencreutz på Elle-galan.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.