Jonna Lundells ilska – slår tillbaka mot mammakritiken

Jonna Lundell har tröttnat på mammakritiken – nu ryter hon ifrån: ”Bland det värsta jag vet”, säger hon i sin vlogg.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Jonna Lundell blev nyligen tvåbarnsmamma, när hon födde sonen Lionel Lundell.

Nu har hon tröttnat på alla som ska komma med pekpinnar och lägga sig i hur hon är som förälder – och skickar en uppmaning i sin senaste vlogg.

– Då behöver ni inte fortsätta titta, för det är bland det värsta jag vet, när folk ska lägga sig i, säger Jonna Lundell i videon.

Jonna Lundell, 26, födde nyligen sitt och maken Joakim Lundells andra barn, sonen Lionel, och har sedan tidigare dottern Lunabelle, som fyller två i oktober.

Att vara mamma i offentligheten kan säkert ha fördelar – men kommer också med nackdelen att många ska lägga sig i alla beslut man tar för sina barn.

Därför väljer nu Jonna Lundell att ryta ifrån i sin senaste vlogg, och ber redan i början av videon alla som ska komma med åsikter att bara stänga av i stället.

– Ska ni komma med pekpinnar och vara sådana där jäkla moralmorsor – stäng av videon då i stället. Då behöver ni inte fortsätta titta, för det är bland det värsta jag vet, när folk ska lägga sig i, säger Jonna Lundell.

Uppmanar folk att stänga av

Hon menar vidare att folk har åsikter om allt möjligt – till och med huruvida barnen ska ha napp eller inte.

– Så är du en sån person, stäng ner videon bara, så har du gjort dig en tjänst. Så slipper du irritera dig eller undra varför vi har napp på Lunabelle eller napp på Lionel eller vad det nu kan vara, säger Jonna Lundell i vloggen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.