Jonna Lundell om sorgliga barnbeskedet

Jonna Lundell berättar om sorgen över att inte kunna få barn.
Foto: TV3
Jockiboi och Jonna måste vänta minst 1,5 år innan de får försöka skaffa barn
Foto: TV3

Jonna Lundell vill inget hellre än att bli mamma - men hon och Jocke får inte skaffa barn.

I tisdagens "Jockiboi och Jonna" berättar hon om sorgen över att vara barnlös.

– Det tär på mig, säger Jonna Lundell i avsnittet.

Joakim "Jockiboi" Lundell, 30, och Jonna Lundell, 22, har länge varit öppna med sin längtan efter barn.

I tisdagens avsnitt av "Jockiboi och Jonna" har Jonna Lundell fått tillbaka provsvar på varför hon mått dåligt så länge.

– Det såg inte så bra ut med min sköldkörtel. Jag vet inte ens vad sköldkörtel är, men det är tydligen något som kan påverka barnlöshet och göra så att jag inte kan bli gravid. Du blir trött och du får ont, liksom allting stämmer, säger Jonna Lundell i avsnittet.

På grund av sköldkörteln och hennes tidigare cellförändringar i livmodern har Jonna förbjudits bli gravid på 1,5 år.

– Under 1,5 år får vi inte försöka skaffa barn, och det tär på mig, säger hon.


LÄS MER: Youtube-stjärnan bryter ihop i tårar


Jonna Lundell: "Barndrömmen sprack som en bubbla"


LÄS MER: Jockiboi och Jonna får nytt tv-program


Att inte få skaffa barn snart, eller ens veta om hon kommer kunna få barn överhuvudtaget är något hon sörjer, berättar hon.

– Barndrömmen sprack som en bubbla. Jag vet inte om jag någonsin kommer bli mamma, och det är det som är det värsta jag kan tänka mig, säger Jonna Lundell och fortsätter:

– Jag vill inte dö utan att ha fått göra ett liv som kommer efter mig. Det är typ det som är målet med att leva tycker jag.

Joakim "Jockiboi" och Jonna Lundell har tidigare stöttats av sina många fans. När de berättat om sin svåra situation på sociala medier har deras kommentarsfält svämmat över med lyckönskningar.

"Ni är de bästa och ni kommer klara er igenom det, tro mig för jag vet att ni är starka fina och godhjärtade människor" och "Jag älskar er och kommer alltid göra det. Jag vet att ni vill ha något av båda men ni kanske borde tänka på att adoptera. Stöttar er i allt" är kommentarer de har fått.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.