Jonna Lundell berättar om sorgen över att inte kunna få barn. Foto: TV3Jonna Lundell berättar om sorgen över att inte kunna få barn. Foto: TV3
Jonna Lundell berättar om sorgen över att inte kunna få barn. Foto: TV3
Jockiboi och Jonna måste vänta minst 1,5 år innan de får försöka skaffa barn Foto: TV3Jockiboi och Jonna måste vänta minst 1,5 år innan de får försöka skaffa barn Foto: TV3
Jockiboi och Jonna måste vänta minst 1,5 år innan de får försöka skaffa barn Foto: TV3

Jonna Lundell om sorgliga barnbeskedet

Publicerad

Jonna Lundell vill inget hellre än att bli mamma - men hon och Jocke får inte skaffa barn.

I tisdagens "Jockiboi och Jonna" berättar hon om sorgen över att vara barnlös.

– Det tär på mig, säger Jonna Lundell i avsnittet.

Joakim "Jockiboi" Lundell, 30, och Jonna Lundell, 22, har länge varit öppna med sin längtan efter barn.

I tisdagens avsnitt av "Jockiboi och Jonna" har Jonna Lundell fått tillbaka provsvar på varför hon mått dåligt så länge.

– Det såg inte så bra ut med min sköldkörtel. Jag vet inte ens vad sköldkörtel är, men det är tydligen något som kan påverka barnlöshet och göra så att jag inte kan bli gravid. Du blir trött och du får ont, liksom allting stämmer, säger Jonna Lundell i avsnittet.

På grund av sköldkörteln och hennes tidigare cellförändringar i livmodern har Jonna förbjudits bli gravid på 1,5 år.

– Under 1,5 år får vi inte försöka skaffa barn, och det tär på mig, säger hon.

 

LÄS MER: Youtube-stjärnan bryter ihop i tårar

 

Jonna Lundell: "Barndrömmen sprack som en bubbla"

 

LÄS MER: Jockiboi och Jonna får nytt tv-program

 

Att inte få skaffa barn snart, eller ens veta om hon kommer kunna få barn överhuvudtaget är något hon sörjer, berättar hon.

– Barndrömmen sprack som en bubbla. Jag vet inte om jag någonsin kommer bli mamma, och det är det som är det värsta jag kan tänka mig, säger Jonna Lundell och fortsätter:

– Jag vill inte dö utan att ha fått göra ett liv som kommer efter mig. Det är typ det som är målet med att leva tycker jag.

Joakim "Jockiboi" och Jonna Lundell har tidigare stöttats av sina många fans. När de berättat om sin svåra situation på sociala medier har deras kommentarsfält svämmat över med lyckönskningar.

"Ni är de bästa och ni kommer klara er igenom det, tro mig för jag vet att ni är starka fina och godhjärtade människor" och "Jag älskar er och kommer alltid göra det. Jag vet att ni vill ha något av båda men ni kanske borde tänka på att adoptera. Stöttar er i allt" är kommentarer de har fått.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag