Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jonna Lundell avslöjar sanningen om sexfilmen

Joakim och Jonnas Lundell får fortfarande meddelanden kring videon som spreds för flera år sedan.
Foto: DPLAY
Jonna Lundell berättar att hon mått extremt dåligt efter händelsen.
Foto: DPLAY

Den privata sexvideon spreds på internet.

Nu berättar Joakim och Jonna Lundell om den tuffa tiden.

– Folk i min omgivning sa att jag inte fick umgås med deras barn, att jag inte fick vara barnvakt, säger Jonna Lundell i ”Familjen Lundell”.

Youtube-paret Joakim Lundell, 33, och Jonna Lundell, 25, spelade under början av sitt förhållande in en sexvideo. I webbserien ”Familjen Lundell” som sänds på Dplay, berättar nu paret hur videon råkade hamna på internet och fortfarande förföljer dem än i dag.

Joakim Lundell berättar i programmet att de spelade in videon för privat bruk, men att han råkade ladda upp den och att den då snabbt fick spridning.

– Vi filmade ju när vi hade sex, vilket många gör. Men grejen var ju sen att jag fuckade upp det totalt, gjorde bort mig och råkade av misstag ladda upp den här filmen och det fanns väl inte riktigt någon återvändo sen, säger Joakim Lundell i programmet.

Jonna Lundell: ”Kände mig så förnedrad”

Något som sedan under åren har fått Jonna Lundell att må extremt dåligt, berättar hon.

– Jag har mått extremt, extremt dåligt över den här videon. Jag slutade gå till skolan för att jag skämdes. Jag kände mig så förnedrad, berättar Jonna Lundell i programmet och fortsätter:

– Folk i min omgivning sa att jag inte fick umgås med deras barn, att jag inte fick vara barnvakt.

Joakim Lundell i sin tur berättar att han var livrädd för att förlora Jonna när videon började spridas. I programmet säger han att han var övertygad om att hon skulle lämna honom. I samma sekund som videon laddades upp visste han att det skulle förfölja flickvännen för resten av livet, säger han i programmet.

Förföljs fortfarande

Flera år senare får paret fortfarande kränkande meddelanden om filmen, berättar de. Joakim Lundell beskriver att han tappat räkningen på hur många gånger Jonna blivit kallad ”hora” för att hon spelat in filmen, en film som aldrig var menad att visas för någon utanför deras förhållande.

Trots den ständiga påminnelsen och meddelandena väljer de att skaka av sig kritiken och blicka framåt.

– Filmen ligger där, den kommer alltid ligga där. Jag kan inte göra någonting åt situationen och i bland så är det bästa bara att acceptera det, för annars äter det energi av dig, säger Joakim Lundell i programmet.

Familjen Lundell” sänds måndagar på Dplay.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.