Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Jonas Gardell och Mark Levengood startar podd

Jonas Gardell och Mark Levengood startar en podd ihop. Foto: OLLE SPORRONG
Paret ledde Melodifestivalen tillsammans 2003 Foto: SVEN LINDWALL

Jonas Gardell och Mark Levengood startar en podd ihop och samarbetet blir första gången äkta makarna arbetar tillsammans sedan Melodifestivalen 2003.

 – Det var oväntat buskul att spela in första avsnittet ihop. Inte alls risk för skilsmässa, som vi båda befarade, berättar Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

Jonas Gardell och Mark Levengood väljer nu att jobba tillsammans. I dag släpptes första avsnittet av podcasten ”Mark & Jonas podd” med namnet ”Sist med det sista” för fansen att lyssna på.

Det äkta paret har inte jobbat med varandra tidigare, med undantag för när de ledde finalen av Melodifestivalen tillsammans 2003.

Enligt ett pressmeddelande kommer Jonas Gardell och Mark Levengood att ta upp både stort och smått från sitt liv och vardag tillsammans.

– Det var oväntat buskul att spela in första avsnittet ihop. Inte alls risk för skilsmässa, som vi båda befarade, berättar Jonas Gardell i pressmeddelandet.

 

LÄS MER: Jonas Gardells fina hyllning till Mark Levengood 

https://www.instagram.com/p/Bgk4OeVBQd_/?taken-by=jonas.gardell

Jonas Gardell och Mark Levengood förlovade sig år 1986 och ingick partnerskap år 1995. Först sex år senare hade de möjlighet att gifta sig. 

– Det är otroligt konstigt att göra program med någon man varit ihop med så väldigt länge, säger Mark om poddpremiären och fortsätter: 

– Som att dyka djupt i det okända bland det väldigt kända. Alltså bokstavligt talat.

 

LÄS MER: Jonas Gardells kärlekshemlighet med Mark Levengood 

Fina hyllningen på bröllopsdagen

Jonas Gardell och Mark Levengood har blivit mycket omtyckta av fansen genom sina böcker, scenföreställningar, tv-program, sommarprat och artiklar.

I oktober förra året firade paret att de lovat varandra evig kärlek för exakt 31 år sedan med kärleksfulla inlägg på Instagram. 

"Kärleken är skallig, finlandssvensk och kan förvånansvärt lite om sport", skrev Jonas Gardell på Instagram då.

Även Mark Levengood hyllade sin make på högtidsdagen:

"Så många år av kärlek. Idag bröllopsdag", skrev Mark Levengood.

https://www.instagram.com/p/Bgk5_junlOp/?taken-by=levengood.mark