Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Jon Henriks starka känslor för exflickvännen

Jon Henrik Fjällgren med dåvarande flickvännen Maret Nystad.
Foto: OLLE SPORRONG
Jon Henrik Fjällgren kom i höstas ut med självbiografin ”Månbarn”.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Sångaren Jon Henrik Fjällgren har haft svårt att gå vidare efter uppbrottet med flickvännen.

Nu berättar han om de djupa känslorna som dröjer sig kvar.

– Jag hade väldigt starka känslor för Maret och de kommer vara kvar ett tag till, säger han till Hänt.

Jon Henrik Fjällgren, 34, och Maret Nystad, 29, fick barn i höstas. Kort därefter meddelade han att förhållandet spruckit. Hon flyttade med dottern till norra Norge medan han blev kvar i Sverige.

I en färsk intervju med Hänt förklarar Jon Henrik Fjällgren att de starka känslor han kände för Maret Nystad finns kvar. Han har därför haft svårt att gå vidare och han har ännu inte aktivt utforskat livet som singel.

– Ja, jag är inte riktigt där än, säger han till tidningen.

”Ska aldrig säga aldrig”

Samtidigt är han öppen i fall något skulle uppstå.

– Man ska aldrig säga aldrig, kommer det så kommer det, säger han till Hänt.

Däremot vill Jon Henrik Fjällgren inte prata om uppbrottet med före detta flickvännen.

– Nej jag vill inte gå in på det, det är lite för privat och jag vill visa henne respekt. Det blev bara så, vi bestämde oss för det. Och det viktigaste för oss i dag är att ha en bra kommunikation, säger han till Hänt.

Svårt träffa dottern

Jon Henrik Fjällgren slog igenom i ”Talang” och har tävlat i Melodifestivalen. Han har också skrivit självbiografin ”Månbarn: min berättelse”.

Tidigare han han berättat om sin sorg över att inte kunna träffa dottern så mycket som han vill. Inte minst pandemin har gjort det svårt.

– Det är kluvna känslor. Det känns väldigt fint att få bli pappa. Men samtidigt känns det väldigt tungt och sorgligt att inte kunna leva tillsammans med sitt barn, har han sagt i en intervju med Hemmets Journal.

Var ett i fyra år

Maret Nystad och Jon Henrik Fjällgren träffades för drygt fyra år sedan när artisten bodde på ett behandlingshem i Norge för psykisk ohälsa. 

– Det viktigaste är att Maret och jag, trots separationen, kan ge vår dotter trygghet och kärlek och att vi kan vara de föräldrarna vi vill vara, sa han i intervjun med Hemmets Journal.

När Jon Henrik avslöjade att han och Maret blivit föräldrar i oktober förra året var glädjen stor.

”Hon är otroligt vacker och helt frisk. Vi är båda glada och stolta över detta och de känns i stort sett overkligt”, skrev sångaren på Instagram. 

Jon Henrik avslöjar – sa först nej till ”Stjärnornas stjärna”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.