Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jon Henriks längtan – visar sorgsna bilden

Jon Henrik Fjällgren har öppet berättat om det spruckna förhållandet.
Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN

Jon Henrik Fjällgren och Maret Nystad blev föräldrar till en liten dotter – men gick snart därefter skilda vägar. 

Nu berättar artisten att det finns en tomhet i sitt liv. 

”I bland saknar jag kärlek så mycket”, skriver han på Instagram. 

Jon Henrik Fjällgren, 33, är artisten som slog igenom i Talang 2014 och senare Melodifestivalen 2015 med låten ”Jag är fri (Manne leam frijje)” – men han har också varit öppen med att vägen dit inte har varit lätt. 

Uppväxten i Mittådalen i Härjedalen kantades av mobbning som sedan mynnade ut i ett drogmissbruk – men musiken blev tillslut hans räddning, det berättar artisten i sin biografi ”Månbarn – min berättelse”. 

Blev pappa för första gången

I oktober skrevs ett nytt blad i Jon Henrik Fjällgrens liv – han och dåvarande flickvännen Maret Nystad blev föräldrar.  

– Det var en känsla jag aldrig har haft förut. Man vart lite... som när man tänker på sitt liv hur det har varit , jag trodde aldrig att den dagen skulle komma att jag höll i min egen dotter, men den kom och det känns som att den här kampen jag har gått igenom har lett till något så vackert ändå, berättar Fjällgren nu i ”Malou efter tio”. 

Jon Henrik Fjällgren och Maret Nystad under Melodifestivalen när de fortfarande var ett par.
Foto: OLLE SPORRONG

Men förhållandet tog slut och Maret Nystad flyttade med dottern till Nordnorge medan Jon Henrik Fjällgren bor kvar i Sverige. 

– Det är kluvna känslor. Det känns väldigt fint att få bli pappa. Men samtidigt känns det väldigt tungt och sorgligt att inte kunna leva tillsammans med sitt barn, har han tidigare berättat för Hemmets journal. 

– Det viktigaste är att Maret och jag, trots separationen, kan ge vår dotter trygghet och kärlek och att vi kan vara de föräldrarna vi vill vara, fortsatte han.

Saknar kärleken

Nu berättar Jon Henrik Fjällgren att livet som singel inte alltid är en dans på rosor. 

På Instagram-story delar artisten med sig av en bild på sig själv där han tittar neråt och ser ledsen ut. 

”I bland saknar jag kärlek så mycket”, skriver han till bilden. 

Det här är Jon Henrik Fjällgren.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.