Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Jon Henriks kärleksavslöjande om flickvännen: ”Varit ifrån varandra”

Jon Henrik Fjällgren berättar om kärleken.
Foto: JESSICA GOW/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: OLLE SPORRONG

Jon Henrik Fjällgren träffade sambon Maret Nystad för fyra år sedan. 

Tidigare har han sagt att de planerar för bröllop och barn, men nu berättar han att de har behövt distansera sig från varandra ett tag.

– Vi har varit ifrån varandra ett tag nu, säger han.

Jon Henrik Fjällgren slog igenom i TV4:s ”Talang” 2014 och har sedan tävlat i Melodifestivalen tre gånger. Sambon Maret Nystad har varit med och stöttat honom under hans framgångar.

Jon Hernrik Fjällgren och Maret Nystad träffades för fyra år sedan, när han var på ett behandlingshem för psykisk ohälsa i Norge. Hon bodde i närheten av området och de började prata via Instagram.

Jon Henrik Fjällgren har skrivit flera låtar till kärleken. Förra året släpptes låten ”The Way You Make Me Feel” som en kärlekshyllning till henne.

– Den handlar om det jag känner för sambon, från början när vi träffades till i dag. För mig har hon betytt ett nytt liv, ny styrka och starkare tro på mig själv, sade han då till Expressen.

Kommer inte och stöttar på plats

När han 2018 tävlade i ”Let's dance” och vann var Maret Nystad på plats och stöttade sin sambo under hela säsongen. Nu är han aktuell i programmet ”Stjärnornas stjärna”, men hon kommer inte komma till Stockholm denna gång.

– Nej, hon kommer inte komma och kolla, utan hon har väl sitt. Det är ganska mycket som hon ska göra också, säger han.

Han berättar att de inte träffas lika ofta längre.

– Vi har varit ifrån varandra ett tag nu, för att vi har behövt det. Men det är väl bra med kärleken skulle jag säga, säger han.

Så ni har lite paus, eller?

– Det ska man väl inte säga heller. Det är väl bara att jag är här nu och jag blir här ganska länge. Och sist var ju hon tvungen att vara på ”Let's dance” jättelänge och så roligt är det inte att sitta i en lägenhet i Stockholm, om man inte jobbar.

”Otroligt mycket karriärmässigt som jag ska göra”

Han har tidigare sagt att han och sambon Maret Nystad planerar för bröllop och barn, men nu fokuserar Jon Henrik Fjällgren på karriären.

– Vi har väl inget nästa steg så. Jag har otroligt mycket karriärmässigt som jag ska göra och vill göra. Så jag ser det som nu eller aldrig, prova vingarna. 

Så inga barnplaner?

– Nä, inte än.

”Stjärnornas stjärna” har premiär lördag den 14 mars. På grund av coronaviruset covid-19 har TV4 beslutat att inte spela in några program inför publik.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.