Jon Henriks bebislycka – har fått en dotter: ”Hon mår bra”

Jon Henrik Fjällgren tävlade i ”Stjärnornas stjärna” i våras.
Jon Henrik Fjällgren.
Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN
Jon Henrik Fjällgren och Maret Nystad har blivit föräldrar till en dotter.
Foto: OLLE SPORRONG
Jon Henrik Fjällgren har blivit pappa.
Foto: Facebook

Jon Henrik Fjällgren och Maret Nystad har blivit föräldrar.

– Vi är båda glada och stolta över detta och det känns stort sätt overkligt. Har ej hittat namn till henne än men det kommer nog framöver, skriver Jon Henrik Fjällgren på Facebook.

Artisten Jon Henrik Fjällgren, 33, och Maret Nystad, 29, har blivit föräldrar för första gången. Hänt, som var först med att rapportera om nyheten, skriver att dottern föddes i Maret Nystads hemtrakter i Nordnorge. 

”Otroligt vacker och helt frisk.  Vi är båda glada och stolta över detta och det känns stort sätt overkligt. Har ej hittat namn till henne än men det kommer nog framöver”, skriver Jon Henrik Fjällgren på Facebook och delar med sig av en bild på sig och dottern. 

”Så stolt över dig älskade Maret”

Jon Henrik Fjällgren avslöjade i en video på sociala medier i juni att han och flickvännen skulle bli föräldrar. 

”Det finns något vi vill berätta. Något stort kommer att hända i vårat liv. Vi skall bli föräldrar. Att bli aehtjie är en fantastisk känsla”, stod det i videon. 

I videon hyllade även Jon Henrik Fjällgren flickvännen Maret Nystad. 

”Detta hade jag aldrig kunnat trott och jag är så stolt över dig älskade Maret. Älskar dig fina du och du kommer att bli en fantastisk tjidtjie”.

Var på behandlingshem i Norge

Jon Henrik Fjällgren har tidigare berättat om hur han och flickvännen träffades i Norge för drygt fyra år sedan.  

– Vi träffades när jag var på ett behandlingshem i Norge för psykisk ohälsa. Hon bodde i närheten av området, och så började vi prata via Instagram. Samer känner samer, när jag la ut ett inlägg så trodde hon att jag var där för att ha konsert. Men jag berättade, och så bestämde vi oss för att träffas och umgås, har Jon Henrik Fjällgren tidigare sagt till Expressen.  

https://www.facebook.com/JonHenrikFjallgren/posts/3519066508131597
Jon Henrik Fjällgren om sin kärlek 2019.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.