Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jon Henrik och flickvännen Maret har gått skilda vägar

Ur arkivet: Jon Henrik avslöjar – sa först nej till ”Stjärnornas stjärna.
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: ALEX LJUNGDAHL

För lite mer än en månad sedan berättade Jon Henrik Fjällgren att han och Maret Nystad hade blivit föräldrar.

Nu berättar artisten att den senaste perioden har varit svårt för deras förhållande – och att de har valt att gå isär. 

”Viktigast just nu att se framåt, respektera varandras olikheter, ge vår gemensamma dotter trygghet och vara en bra mor och far”, skriver Jon Henrik Fjällgren på Instagram. 

Det var i oktober Jon Henrik Fjällgren, 33, berättade att han och Maret Nystad, 29, hade blivit föräldrar för första gången. 

”Hon är otroligt vacker och helt frisk. Vi är båda glada och stolta över detta och de känns i stort sett overkligt”, skrev artisten på Instagram. 

Men nu berättar Jon Henrik Fjällgren att han och Maret Nystad har valt att gå skilda vägar – redan en månad innan dottern kom till världen. 

”Detta kanske kommer som en chock för många av er. Men jag måste berätta för att finna ett lugn och att det kommer från rätt håll. Det har nämligen varit väldigt tuffa månader och svårt att riktigt veta vad jag skall skriva och säga då Maret och jag valde att separera redan månaden innan vår dotter kom till världen”, skriver artisten på Instagram. 

Har försökt få förhållandet att fungera

Han understryker att de har försökt att få förhållandet att fungera men att det inte har gått. 

”Det har dock varit tufft emellan oss under en längre tid men vi har försökt att få ihop det hela utan att lyckas. Skulle kunna skriva hur mycket som helst om alla känslor som finns för den uppkomna situationen men väljer att hålla det kort för stunden”, fortsätter Jon Henrik Fjällgren. 

Jon Henrik vill blicka framåt

I stället för att blicka tillbaka vill artisten blicka mot framtiden. 

”Viktigast just nu att se framåt, respektera varandras olikheter, ge vår gemensamma dotter trygghet och vara en bra mor och far. Jag ber er alla som läser om respekt och förståelse för vi bara är människor och att vi befinner oss i en väldigt känslig period”, skriver Jon Henrik Fjällgren.  

Ur arkivet: Jon Henrik Fjällgren om mobbningen.

Jon Henrik Fjällgren om mobbningen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.