Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jon Henrik Fjällgrens sorg: "Tungt hjärta"

Jon Henrik FjällgrenFoto: Sven Lindwall
Jon Henrik FjällgrenFoto: Sven Lindwall

En av Jon Henrik Fjällgrens närmsta släktingar har gått bort.

På Instagram berättar artisten om sorgen och saknaden.

"När jag själv skall somna in en dag så vet jag att jag kommer att få vila i din famn som jag fick göra när jag var en liten pojke", skriver han.

Jon Henrik Fjällgren har drabbats av sorg. På Instagram berättar artisten, som tog sig till finalen av Melodifestivalen 2017, om sorgen och saknaden.

"När vindarna tystnar och när solen har gått ner över dalen så vet jag att du nu åkt vidare till en plats långt, långt bort. Som liten så fick jag vila hos dig då jag var orolig och ledsen över saker omkring mig. De är med tungt hjärta jag skriver denna text för att visa vilken fantastisk människa som lämnade oss i natten", skriver Jon Henrik Fjällgren.

 

LÄS MER: Jon Henrik Fjällgren bröt ihop efter segern

 

Han fortsätter:

"Må du nu fått träffa alla de dina på andra sidan och hälsa så mycket från mig. Min vackra aahka saknar våra fina stunder. När jag själv skall somna in en dag så vet jag att jag kommer att få vila i din famn som jag fick göra när jag var en liten pojke. Manne datnem eahtsam".

 

 

 

 

Jon Henrik Fjällgren har diagnostiserats med PTSD

I samband med Melodifestivalen 2017 berättade Jon Henrik Fjällgren att han har fått diagnosen posttraumatiskt stressyndrom, PTSD.

 

LÄS MER: Jon Henrik Fjällgren om panikångesten

 

I samband med att han och Aninia gick direkt till final efter den fjärde deltävlingen av Melodifestivalen 2017, som sändes från Skellefteå, berättade Jon Henrik Fjällgren om känslorna i en livesändning på Facebook:

– Jag är så mållös. Jag tänker på allting som har hänt i mitt liv och det som har varit. Ni ska bara förstå hur stort det här är för mig, det som ni har gjort för mig. Det fanns en tid då jag verkligen kände mig som ingenting. Men ni har gjort att jag känner mig viktig. Det finns inget i världen som kan mäta sig med den kärlek ni har visat till mig.

Jon Henrik Fjällgren fortsatte att berätta om tårarna:

– De är av glädje, lycka och av sorg. Jag tänker på mina vänner som inte fick se mig lyckas.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.