Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jolies oro – rädd att Pitt ska vara otrogen

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Angelina Jolie ska enligt uppgift vara orolig för att Brad Pitt ska vara otrogen med Sienna Miller.
Foto: Eamonn M. Mccormack
"Angie sa direkt till honom: "Du får inte åka". Hon har hört Brad ta upp Siennas namn nästan varje dag sedan produktionen började i augusti."
Foto: Xavier Collin/Celebrity Monitor

Angelina Jolie och Brad Pitt blev ett par när Pitt fortfarande var gift med Jennifer Aniston.

Nu är Jolie rädd att historien upprepar sig – enligt Radaronline vägrar hon låta maken träffa Sienna Miller.

– Angelina Jolie skrek att hon inte ville ha Sienna nära honom, säger en uppgiftslämnare till sajten.

Det är nöjessajten Radaronline som skriver om Angelina Jolies oro.

Enligt sajten ska Brad Pitts jobb som producent för filmen "The Lost City Of Z", med Sienna Miller, Charlie Hunnam, och Robert Pattinson i rollerna, ligga bakom konflikten.

Angelina Jolie kan enligt sajten inte skaka av sig känslan av att Brad Pitt ska ha en romans med Sienna Miller under inspelningarna.


LÄS MER: Uppgifter: Adopterar ett barn från Syrien


Det ska ha gått så långt att Angelina Jolie nu förbjudit honom att besöka inspelningsplatsen. När han planerade en resa till Irland för att titta till projektet blev Jolie vansinnig.

– Angie sa direkt till honom: "Du får inte åka". Hon har hört Brad ta upp Siennas namn nästan varje dag sedan produktionen började i augusti, säger en uppgiftslämnare till sajten.

Angelina Jolie och Brad Pitt blev ett par när Pitt fortfarande var gift med Jennifer Aniston.

Nu är Jolie rädd att historien ska upprepa sig.


LÄS MER: Skådisen stöttas efter uppbrottet


– Sienna når in under skinnet på henne. Brad sa till henne att hon måste låta honom göra sitt jobb som producent. Angelina Jolie skrek att hon inte ville ha Sienna nära honom. De pratade knappt med varandra dagen efter, säger uppgiftslämnaren.

Samtidigt uppges paret ha en otrohetsklausul i äktenskapsförordet. Skulle den aktiveras så skulle Angelina Jolie enligt Radaronline ha rätt till en stor summa pengar.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.