Angelina Jolie. Foto: Martial Trezzini / Epa / Tt / EPA TT NYHETSBYRÅNAngelina Jolie. Foto: Martial Trezzini / Epa / Tt / EPA TT NYHETSBYRÅN
Angelina Jolie. Foto: Martial Trezzini / Epa / Tt / EPA TT NYHETSBYRÅN
Stjärnan har kontakt med exmaken Billy Bob Thornton. Foto: Kevork Djansezian / APStjärnan har kontakt med exmaken Billy Bob Thornton. Foto: Kevork Djansezian / AP
Stjärnan har kontakt med exmaken Billy Bob Thornton.  Foto: Kevork Djansezian / AP
Angelina Jolie och Brad Pitt skilde sig under förra hösten. Foto: Jen Lowery / Splash News / JEN LOWERY / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWSAngelina Jolie och Brad Pitt skilde sig under förra hösten. Foto: Jen Lowery / Splash News / JEN LOWERY / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Angelina Jolie och Brad Pitt skilde sig under förra hösten. Foto: Jen Lowery / Splash News / JEN LOWERY / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS

Jolies kontakt med exmaken efter skilsmässan

Publicerad

Efter skilsmässan med Brad Pitt – nu pratar Angelina Jolie med sin före detta man Billy Bob Thornton.

Enligt Radar online har de aldrig släppt kontakten med varandra.

– De har pratat mer med varandra på sistone, säger en uppgiftslämnare till sajten.

Angelina Jolie och Brad Pitt skilde sig under förra hösten. Under tiden de var tillsammans har Angelina Jolie fortfarande haft kontakt med hennes före detta man Billy Bob Thornton.

– Angie och Billy Bob slutade faktiskt aldrig att prata. Och de har haft kontakt med varandra sen de gjorde slut, säger en uppgiftslämnare till Radar online.

Enligt källan har deras kontakt intensifierats.

– De har pratat mer med varandra på sistone, men hennes fokus just nu är hennes välgörenhet och hennes barn, säger källan.

 

LÄS MER: Billy Bob Thornton hyllar Angelina Jolie

Aniston och Pitt – umgås igen

 

LÄS MER: Jennifer Anistons invit till Brad Pitt

 

Under tiden har Brad Pitt och exhustrun Jennifer Aniston skaffat sig närmare kontakt. Enligt Radar online hjälper Aniston Brad Pitt att reparera sitt liv – både på ett personligt plan och professionellt.

– Jen börjar sakta att acceptera honom tillbaka till hennes umgängeskrets och han är otroligt tacksam, säger en källa till Radar online.

Aniston är numera gift med skådespelaren Justin Theroux, 45. Däremot vill hon arbeta med sin exmaken Brad Pitt igen.

– Jennifer vill jobba med Brad i en film. Det skulle behöva vara den perfekta rollen, och allt skulle behöva klaffa, men det är definitivt något som skulle vara förmånligt för båda deras karriärer, säger en uppgiftslämnare till Hollywood Life.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag