Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jolies konflikt med sonen – nu lämnar han henne

Angelina Jolie och barnen.Foto: HENG SINITH / AP TT NYHETSBYRÅN
Angelina Jolie vill inte att äldsta sonen flyttar hemifrån. Foto: GEERT VANDEN WIJNGAERT / AP TT NYHETSBYRÅN

Angelina Jolies äldsta son Maddox är bara 17 år, men nu vill han flytta hemifrån. 

Orsaken till att han vill lämna sin mamma är en pågående konflikt. 

– Tanken på att han ska flytta krossar henne, säger en källa till Radar Online.

Skådespelerskan Angelina Jolie, 43, har de senaste två åren legat i vårdnadstvist med exmaken Brad Pitt, 54, om de sex barnen Maddox, Pax, Zahara, Shiloh och tvillingarna Vivianne och Knox. 

Nu har stjärnan drabbats av en ny familjekonflikt, nämligen med äldsta sonen Maddox, 17. 

– Han är 17 år och oavsett hur mycket han avgudar sin mamma så vill han stå på egna ben, säger en källa till Radar Online. 

Enligt Radar Online har Maddox en stark önskan om att flytta hemifrån, men Angelina Jolie är inte överens med sonen i frågan. Hon tycker istället att han ska fortsätta bo hemma tills han tar examen i vår.

 

 

Maddox har besökt universitet i Seoul

– Han har alltid varit bortskämd av henne och får troligen igenom sin önskan även om tanken på att han ska flytta dödar henne, säger en källa till sajten. 

Samtidigt har mor och son setts besöka universitet i Seoul i Sydkorea. Frågan om val av universitet har diskuterats i familjen Jolie, men nu kommer uppgifter om att Maddox inte är helt klar med framtiden. Enligt uppgiftslämnaren är 17-åringen nu mer inne på att ta en paus från studier för att ”hitta sig själv”. 

 

 

En stor orsak till Maddox försök att bryta sig loss ska vara att han är ”trött på” föräldrarnas strider. Angelina Jolie och Brad Pitt gick skilda vägar för två år sedan, och en av orsakerna till att 17-åringen vill fly USA är för att få distans till föräldrarnas konflikt. 

Brad Pitts relation med barnen

Angelina Jolie har hela tiden kämpat för att få full vårdnad om barnen, medan Brad Pitt knappt fått träffa dem sedan uppbrottet. Något som påverkat relationen med äldsta sonen. 

– Brad försöker att bygga upp relationen med Maddox, säger en källa och fortsätter:

– Men Maddox är mammas kille och är trött på att bråk. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.