Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Jolies kollaps efter Brads kärleksbesked

Angelina Jolie. Foto: MANDATORY BYLINE: JUAN RICO/FAME / STELLA PICTURES
Angelina Jolie. Foto: MUNAWAR HOSAIN / MUNAWAR HOSAIN/STARTRAKSPHOTO.CO STARTRAKS PHOTO
Angelina Jolie. Foto: HUMBERTO CARRENO / HUMBERTO CARRENO/STARTRAKSPHOTO. STARTRAKS PHOTO
Brad Pitt. Foto: VINCE FLORES / VINCE FLORES/STARTRAKSPHOTO.COM/ STARTRAKS PHOTO

Angelina Jolie har brutit ihop – detta efter att exmaken Brad Pitt uppges ha träffat en ny kärlek.

Enligt en uppgiftslämnare till sajten Hollywood Life har han nu gått vidare efter skilsmässan och dejtar den geniförklarade professorn Neri Oxman.

Hollywoodparet Angelina Jolie och Brad Pitt valde att gå skilda vägar efter flera år som gifta. Nu verkar det som att Brad Pitt har gått vidare efter den uppmärksammade skilsmässan.

Enligt samstämmiga uppgifter från Hollywood har Brad Pitt börjat dejta forskaren och professorn Neri Oxman - något som har fått Jolie att reagera. Hon ska enligt sajten ha fallit ihop när hon fick höra nyheten.

– Hon klarar inte av att någon är smartare och vackrare än hon, och hon är jätteförbannad på att Brad har lyckats hålla sitt nya förhållande hemligt i flera månader, säger en uppgiftslämnare till sajten Hollywood Life.  

 

LÄS MER: Brad Pitts nya kärlek i rekorddyr skilsmässa 

 

Jolie ska, enligt sajten, inte ha vetat någonting om exmaken Brads nya liv med Neri Oxman förrän det dök upp i amerikanska medier. Enligt sajten känner sig Angelina Jolie förödmjukad för att Pitt har gått vidare före henne, och att det är med en professor på institutet MIT verkar inte göra saken bättre.

Jolies hemliga mäklare

Men trots att Angeline Jolie verkar vara helt förkrossad över exmakens nya dejt så ryktas det att även Angelina har funnit kärleken på nytt.

I mars rapporterade amerikanska sajten ET Online om att Jolie träffat en mäklare, som inte tidigare figurerat i offentligheten. Vem den mystiske fastighetsmannen är har inte ens Hollywood Life lyckats luska fram.

 

LÄS MER: Anistons hämnd på Jolie – vill ha barn med ex-maken

 

Brad och Angelinas uppslitande skilsmässoprocess har pågått under lång tid.

Men nu verkar den långdragna separationen lida mot sitt slut. Enligt en uppgiftslämnare till The Sun så har nu Angelina Jolie och Brad Pitt kommit överens om villkoren för skilsmässan.

– De har nu kommit överens om skilsmässans villkor, säger en uppgiftslämnare till The Sun, och menar att papprena ses över av skådespelarnas advokater, men förväntas skickas in inom de kommande veckorna.