Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jolie anlitar spioner för att följa Brad Pitt

Angelina Jolie och Brad Pitt uppgavs nyligen tvista i rätten efter skilsmässan 2016.Foto: Stella Pictures

Angelina Jolie har en ny taktik för att vinna vårdnadstvisten mot exmaken Brad Pitt.

Nu har skådespelerskan anlitat spioner som bevakar varenda steg Brad Pitt tar rapporterar sajten Radar.

– Hennes senaste taktik är att övervaka Brad med spioner. De följer Brad och rapporterar samtal och hans planer till henne dagligen, säger en uppgiftslämnare till Radar.

Angelina Jolie och Brad Pitt uppgavs nyligen tvista i rätten efter skilsmässan 2016. Skådespelerskan är fortfarande på krigsstigen gällande vårdnaden av deras barn.

Nu rapporteras Jolie ha anlitat spioner för att följa Brad Pitt. Angelina Jolie vill bevisa att exmaken är en opassande far till deras barn – med hjälp av uppgifter från spionerna.

– Det är nästan två år sedan Angelina lämnade in skilsmässoansökan, och hon vägrar fortfarande att avsluta skilsmässan och tvisten om vårdnaden av barnen. Brad är känd för sin avslappnade personlighet, Angelina är raka motsatsen – en riktig perfektionist, säger källan. 

 

LÄS MER: Angelina Jolies nya drag – nu flyr hennes advokat 

 

Skådespelaren rekryterade en grupp med högt anpassade spioner för att bevaka Brad Pitt medan hon är i Storbritannien och filmar uppföljaren till "Maleficient". 

– Angelina berättade för spionerna att hon behöver information som är användbar i vårdnadstvisten. Hon vill få reda på vilka kvinnor Brad umgås med bland annat. 

 

Hyr en privat utredare

Angelina Jolie har tidigare i rätten hävdat att Brad Pitt inte har betalat barnbidrag på ett år. Enligt sajten Radar vill skådespelerskan ta till hårdare åtgärder och hyra en privat utredare för att spåra sitt ex.

– Angelina har redan blivit tillsagd av en domare att lugna ned sig och i stället hjälpa sina barn till att ha en god relation med Brad. Om hon börjar presentera den fakta spionerna har samlat in i rätten så skulle det göra mer skada än gott, förklarar en uppgiftslämnare. 

Brad Pitt har setts i Los Angeles där han filmar för Quentin Tarantinos kommande film "Once Upon A Time In Hollywood alongside" tillsammans med Leonardo Di Caprio. 

– Brad jobbar hårt under inspelningarna och varken dricker eller röker gräs eller beter sig dåligt på något vis. Angelina kommer inte att få fram något genom att spionera på honom, säger en källa.