Johnny Depp. Foto: NILS JORGENSEN / ZUMAPRESS.COM/IBL ZUMA PRESSJohnny Depp. Foto: NILS JORGENSEN / ZUMAPRESS.COM/IBL ZUMA PRESS
Johnny Depp. Foto: NILS JORGENSEN / ZUMAPRESS.COM/IBL ZUMA PRESS
Johnny Depp och ex-hustrun Amber Heard. Foto: MANDATORY BYLINE: JUAN RICO/FAME / STELLA PICTURESJohnny Depp och ex-hustrun Amber Heard. Foto: MANDATORY BYLINE: JUAN RICO/FAME / STELLA PICTURES
Johnny Depp och ex-hustrun Amber Heard. Foto: MANDATORY BYLINE: JUAN RICO/FAME / STELLA PICTURES

Depps pengakris – tvingas sälja husen

Publicerad

Efter skilsmässan från Amber Heard har skådespelaren Johnny Depp haft svårt att få ekonomin att gå ihop.

Nu tvingas han sälja sina fem takvåningar för att betala skulden på 35 miljoner.

Sedan skådespelaren Johnny Depp, 54, skilde sig från  Amber Heard, 31, har han haft problem med sin ekonomi skriver Hänt.

När problemet med pengarna började dyka upp så bestämde han sig för att sälja sina fem takvåningar i Los Angeles.

 

LÄS MER: Så lurar Johnny Depp sina fans

 

Den sista utav våningarna har nu blivit såld. Detta efter att han först försökt att hyra ut våningen för 46 200 kronor i månaden.

Stjärnan stämmer tidigare affärspartner

Men visten Johnny Depp gjort på sina våningar, på 90 miljoner kronor, är dock längre än vad han förväntat sig då han trodde att han skulle kunna få ihop minst 17 miljoner kronor mer.

Trots detta har skådespelaren ändå tjänat på husaffären då han köpte dem 2007 för 59 miljoner kronor.

 

LÄS MER: Johnny Depps stora miljonbråk

 

Trots Hollywoodstjärnans fastighetsvinst har han dock fortsatta problem med ekonomin. Han har nämligen en skuld på 35 miljoner kronor som måste betalas. 

Johnny Depp kan nu tvingas sälja de fem fastigheter i Los Angeles som stjärnan har kvar. Fastigheterna ska tillsammans värderas till totalt 160 miljoner kronor.

Det var i januari som Johnny Depp stämde sin tidigare managementfirma, TMG på 210 miljoner kronor plus skadestånd. Stjärnan hävdade att företaget inte skött hans finanser. 

Målet är dock ännu inte avgjort.

Anklagar Depp för hans livsstil

Affärspartnern har tidigare anklagat skådespelaren Johnny Depp för att han har sig själv att skylla för bristande pengaresurser.

"Hans extravaganta livsstil kostar Depp 17 miljoner kronor i månaden, vilket han inte har råd med", skrev ex-partnern i en motstämning

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag