Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Johnny Depps hämnd – kräver exet på 463 miljoner

Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: NILS JORGENSEN / ZUMAPRESS.COM/IBL ZUMA PRESS

Efter misshandelsanklagelserna – Johnny Depp tar upp striden mot Amber Heard och kräver nu exfrun på 463 miljoner kronor.

”Pirates of the Carribean”-skådisen har gått till rätten och kallar nu exfruns handlingar för en ”utstuderad bluff” – och anklagar henne för att ha förstört hans karriär, skriver Daily Mail.

Johnny Depp, 55, gifte sig med skådespelaren Amber Heard, 32, i februari 2015, ett stormigt äktenskap som tog slut efter 15 månader. 

Efter skilsmässan anklagade Amber Heard ”Pirates of the Carribean”-stjärnan för att ha misshandlat henne vid flertal tillfällen och hon dök även upp i rätten med blåmärken i ansiktet, och ett tillfälligt besöksförbud utfärdades mot Johnny Depp.

Depp har hela tiden nekat till anklagelserna och i slutet av förra året berättade stjärnan för första gången om anklagelserna i en intervju med tidnigen GQ. 

– Det gör ont. Det som gör ont är att bli framställd som någon så långt bort från vad du någonsin skulle kunna vara, berättade han i intervjun då.

 

Johnny Depp kräver Amber Heard på 463 ­miljoner

Efter skilsmässan fick Amber Heard omkring 64 miljoner kronor av Johnny Depp – men tvisten är inte slut ännu. Enligt uppgifter till Daily Mail har Johnny Depp nu valt att gå till rätten och kräver Amber Heard på cirka 463 ­miljoner kronor för ärekränkning efter en artikel som publicerades i Washington Post.

Efter anklagelserna menar Johnny Depp att hans karriär som skådis har blivit förstörd.

Enligt tidningen står det i dokumenten att ”det var en del av en utarbetad bluff för att skapa positiv publicitet för Heard och fördjupa sin karriär.”

Enligt Fox News berättar Heards advokat i ett uttalande att Depp bara försöker tysta Amber Heard med sitt nya drag. Något som Johnny Depps ­advokat Adam Waldman slår tillbaka emot.

– Vi tänker inte tysta fröken Heard, tvärtom. Vi avser att stämma och tvinga fram bevis från henne, ­hennes tre ­vänner och Elon Musk, säger han i ett uttalande.