Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Johnny Depps extrema hot till exet – bevisen i rättssalen

Johnny Depp ska ha hotat Amber Heards i sms till en vän.
Foto: MARKUS SCHREIBER / AP TT NYHETSBYRÅN
Amber Heard säger att Johnny Depp har misshandlar henne.
Foto: RICHARD VOGEL / AP TT NYHETSBYRÅN/ NTB SCANPIX

Under sitt äktenskap med Amber Heard riktade Johnny Depp extrema dödshot mot sin fru i sms, skriver Page Six.

Hollywoodskådespelaren skrev i meddelanden till sin vän Paul Bettany om hur han ville döda Heard på olika sätt, något som lästes upp i Londons domstol på onsdagen.

”Jag ska ha sex med hennes brända lik efteråt för att vara säker på att hon är död”, skrev Johnny Depp om sin fru 2013.

Hollywoodskådespelaren Johnny Depp, 56, har tidigare anklagats för att ha misshandlat sin exfru Amber Heard, 33, som han skilde sig från 2017. Paret gifte sig 2015 men skilde sig två år senare, och bilder på en blåslagen Amber Heard spreds världen över.

Bevisen kommer upp till ytan

Det kom också fram ett klipp på Johnny Depp som Amber Heard filmat med mobilen i smyg, där skådespelaren är uppenbart hotfull och kastar glas i parets köksgolv medan han skriker upprört. Johnny Depp har hela tiden menat att han är oskyldig till att ha misshandlat frun, och stämmer nu den brittiska tidningen The Sun för förtal, efter att tidningens ansvariga utgivare Dan Wootton kallat Depp för ”hustrumisshandlare” i en artikel. Johnny Depps version är att det är Amber Heard som utsatt honom för psykisk och fysisk misshandel.

I samband med stämningen mot The Sun så har det kommit fram bevis på att Johnny Depp ska ha varit hotfull mot exfrun Amber Heard långt innan paret ens gifte sig.

Sms:en avslöjar hoten

I sms till sin vän Paul Bettany 2013 – när Depp och Heard hade dejtat i ett år – skriver Johnny Depp att han vill se sin flickvän död, och kommer med grafiska beskrivningar av hur han ska gå till väga.

”Låt oss bränna Amber”, skrev Johnny Depp i ett sms till Bettany den sjätte november 2013. Senare samma dag skrev Depp ytterligare ett sms på samma tema.

”Låt oss dränka henne innan vi bränner henne!!! Jag ska ha sex med hennes brända lik efteråt för att vara säker på att hon är död”, ska Johnny Depp ha skrivit.

Sms:en lästes upp under ett förhör i Högsta domstolen i London på onsdagen, med anledning av Johnny Depps stämningsansökan mot The Sun. Johnny Depp befann sig på plats i rätten.

Nya bilderna på Johnny Depp får fansen att reagera

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.