Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Johnny Depps dotter har vuxit upp – nya karriären

Lily-Rose Depps kamp: ”Måste jobba dubbelt”
Lily-Rose Depp börjar få snurr på sin egen karriär.
Foto: JONNY BIRCH/BAFTA/SHUTTERSTOCK / JONNY BIRCH/BAFTA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Många påpekar likheterna med mamman Vanessa Paradis.
Foto: JOEL RYAN / AP TT NYHETSBYRÅN
Men även med pappan Johnny Depp.
Foto: KEITH MAYHEW/RETNA / STELLA PICTURES/AVALON.RED B6111
Vanessa Paradis och Johnny Depp 2010. Paret gjorde slut 2012.
Foto: FAME FLYNET FRANCE / STELLA PICTURES
Lily-Rose Depp på Bafta-galan 2020.
Foto: GUY LEVY/BAFTA/SHUTTERSTOCK / GUY LEVY/BAFTA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Ex-paret Johnny Depp och Vanessa Paradis har dottern Lily-Rose Depp tillsammans. 

Nyss fyllda 21 år börjar även Lily-Rose nu få en framstående karriär – både som skådespelare och modell.

Det var i slutet av 90-talet som Hollywoodstjärnan Johnny Depp träffade den franska sångerskan, modellen och skådespelaren Vanessa Paradis. 1999 fick de dottern Lily-Rose Depp, nu 21 år, och 2002 föddes deras son, John ”Jack” Christopher Depp III, nu 18 år. 

2012 annonserade dock paret att de gått skilda vägar. Sedan dess har båda barnet börjar växa upp, och framför allt Lily-Rose har de senaste åren börjat göra sig ett namn för mer än bara sitt efternamn.

Men vägen tid har varit tuff.

– Jag har alltid känt att jag måste jobba dubbelt så mycket för att visa att jag inte bara är där jag är för att det är lätt för mig, har hon tidigare sagt till Vogue.

Nu har Lily-Rose Depp dock ett kontrakt med märket Chanel och har setts i filmer som ”Planetarium” (2016), ”A faithful man” (2018) och ”The King (2019). 


Relationen tog slut i våras

I början av året väckte hon också storuppmärksamhet bara på grund av hur hon glänste på Bafta-galan, galan för Storbritanniens filmpriser. 

På det privata planet har Lily-Rose Depp haft ett förhållande med skådespelaren Timothée Chalamet i ungefär ett år. Enligt Daily Mail tog relationen dock slut så sent som nu under våren 2020. 

Både Lily-Rose och sonen John ”Jack” Christopher Depp III befinner sig under coronapandemin hos mamman Vanessa Paradis i Frankrike och sågs på bilder från Paris i slutet av maj. 


Aktuell i kommande sci fi-film 

Trots dotterns kamp att göra sig ett eget namn är det i slutändan ändå svårt för många att inte peka på de otroliga likheterna mellan henne och mamman Vanessa Paradis. Men att hon har Johnny Depp som pappa syns onekligen också, menar många.

Lily-Rose Depp är framöver aktuell i flera produktioner, däribland sci fi-filmen ”Voyagers” som planeras ha premiär i slutet av året.

Stjärnans nya doftljus: ”Luktar som min orgasm”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.