Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: KGC-162 / STELLA PICTURES 95337-1Foto: KGC-162 / STELLA PICTURES 95337-1
 Foto: KGC-162 / STELLA PICTURES 95337-1

Johnny Depps dotter har vuxit upp – gör succé

Publicerad

Lily Rose Depp, 18, går i båda föräldrarnas fotspår. 

Precis som Johnny Depp är hon skådespelare – och hon är ansikte utåt för en Chanel-parfym, precis som modellmamman Vanessa Paradis. 

– Jag vill jobba dubbelt så hårt för att bevisa för alla att jag inte bara gör detta för att det är enkelt. Jag gör det inte för att det går i släkten, har Lily Rose Depp sagt. 

Lily Rose Depp är bara 18 år gammal men har redan hunnit med att skådespela i fyra filmer. 

Hon har även arbetat som modell – förra året blev hon den yngsta någonsin vara ansiktet utåt för Chanels klassiska parfym No 5. 

 

LÄS MER: Lily-Rose Depp ansikte utåt för Chanel - då kritiseras pappa 

 

Den rollen hade även hennes mamma Vanessa Paradis som tonåring. 

Förra sommaren lät magasinet CR Fashion Book skådespelaren Natalie Portman intervjua Lily Rose Depp. De spelade tillsammans i filmen "Planetarium". 

”Vill jobba dubbelt så hårt för att bevisa”

Natalie Portman frågar Lily Rose Depp om en dag under inspelningen då Depp led av magsjuka. Trots det fortsatte hon jobba. 

– Jag tänkte inte åka hem. Jag var den yngsta på inspelningen och det var min första seriösa film, säger Lily Rose Depp i intervjun och fortsätter:

– Många tror att jag bara skådespelar på grund av min pappa, att jag inte måste jobba lika hårt för att bli erkänd i branschen. Jag vill jobba dubbelt så hårt för att bevisa för alla att jag inte bara gör detta för att det är enkelt. Jag gör det inte för att det går i släkten.

https://www.instagram.com/p/Bb1w_lzAtVr/?taken-by=lilyrose_depp

 

LÄS MER: Johnny Depp försvaras av sin dotter 

 

Föddes i Paris

Johnny Depp och fransyskan Vanessa Paradis var tillsammans mellan 1998 och 2012. 1999 föddes Lily Rose Depp, i Paris. 

– Konstigt nog känner jag mig knuten till båda kulturerna. Jag kan verka helt fransk då jag är i Frankrike och som en "Valley girl" när jag är i Los Angeles, säger Lily Rose Depp i CR Fashion Book-intervjun. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag