Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Johnny Depps bevis mot Amber Heard

Amber Heard och Johnny Depp.
Foto: John Phillips / GETTY IMAGES EUROPE
Johnny Depp sägs ha bevis för att påstådda misshandeln inte skett.
Foto: Munawar Hosain / MUNAWAR HOSAIN/STARTRAKSPHOTO.CO STARTRAKS PHOTO

Nästa månad ställs Johnny Depp inför rätta efter anklagelserna om misshandel av exet Amber Heard.

Enligt TMZ har skådespelaren samlat ihop två dussin vittnen – som hävdar att Heard ljuger.

Även ett antal bevismaterial finns: däribland ett hemligt foto

Det börjar närma sig rättegången som ska reda ut Amber Heards, 30, anklagelser mot Johnny Depp, 53, om misshandel. Den ska ske i september.

"Pirates of the Caribbean"-skådisen ska ha samlat ihop två dussin vittnen som kan vittna om att Heard ljuger om misshandeln, skriver TMZ.

Tidningen har kommit över en hel lista med vilka dessa vittnen är. Här är några av dem.

Det är två poliser som kom till platsen samma kväll som Heard påstår att attacken ska ha skett. De kommer att vittna om att de inte fanns några synliga skador på skådespelerskan och att ingenting var trasigt i bostaden.

Fem portvakter från byggnaden där paret bodde kommer också vittna till Depps fördel. Alla vakterna såg Heards ansikte 21-27 maj och påstår att de aldrig sett några skador på skådespelerskan.


LÄS MER: Vännernas ilska mot Johnny Depp


Två säkerhetsvakter påstår också att Depp aldrig skadat henne.

Ambers publicist Jodi Gottlieb verkar ha ställts sig på "Pirates of the Caribbean"-skådespelarens sida. Hon deltog i ett möte mellan Amber och hennes advokat och vittnar nu för Depp.

Hilda Vargas, hemhjälpen i lägenheten ska enligt dokumenten, vittna om en upptäckt i hemmet. Vad upptäckten är står inte, skriver TMZ.

Johnny Depps ex Amber Heard finns också på listan – men hon vittnar emot Depp.


LÄS MER: Amber Heards nya anklagelser mot Depp


Beviset mot Amber Heard: hemligt foto

I rapporten finns det också en lista på olika bevismaterial som till exempel rapporten som visar att Heard själv blivit gripen för misshandel. Skådespelerskan har också tagit med sig hundar olagligt in i Austrailen. Enligt TMZ kommer Depp använda sig av den informationen och påstå att Heard visste om att det var olagligt att ta med hundar in i landet.

Det ska också finnas ett foto som bevismaterial. Vad bilden föreställer vet ingen. Det kommer att räckas fram till rätten under rättegången, skriver TMZ.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.