Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Johnny Depp lämnad av 32 år yngre flickvännen

Johnny Depp har blivit dumpad av sin 32 år yngre flickvän Polina Glen, skriver Mail on Sunday.Foto: PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS
Den 24-åriga dansaren tröttnade på skådespelarens konflikt med exfrun Amber Heard, och har flyttat hem till Ryssland.Foto: INSTAGRAM / SPLASH NEWS / INSTAGRAM SIPA USA

Johnny Depp har blivit dumpad av sin 32 år yngre flickvän Polina Glen, skriver Mail on Sunday.

Den 24-åriga dansaren tröttnade på skådespelarens konflikt med exfrun Amber Heard, och har flyttat hem till Ryssland.

– Polina hatade uppmärksamheten hon fick på grund av förhållandet, och tyckte det var läskigt. Hon håller sig gömd i Ryssland och har sagt till Johnny att bröllopsplanerna var galenskap, säger en uppgiftslämnare till tidningen.

Johnny Depp, 56, och flickvännen Polina Glen, 24, har gjort slut, skriver Mail on Sunday, rapporterar Female First.

Anledningen: Polina Glen har tröttnat på Johnny Depps bråk med exfrun Amber Heard. Den 24-åriga dansaren tyckte inte heller om att Depp är så pass känd som han är.

– Hans nivå av kändisskap och hans pågående konflikt med Amber blev för mycket för henne. Johnny har blivit distraherad av sitt bråk med Amber och hon tyckte inte att det var rätt tillfälle för dem att binda upp sig till något, säger en uppgiftslämnare till papperstidningen Mail on Sunday, som Female First har tagit del av.

Infekterade striden med exfrun

Johnny Depp ligger nu i rättstvist med Amber Heard, som han stämmer för förtal.

– Trots att Polina anklagades för att bara vara med Johnny för hans kändisskap, så har hon hållit sig i skymundan medan hon bott med honom, gått till sitt danskoreografijobb och sen tillbaka till hans hus.

Nu har Polina Glen valt att flytta hem till Ryssland för att komma undan all uppmärksamhet, och anklagar Johnny Depp för ”galenskap” när han velat gifta sig med henne.

– Polina hatade uppmärksamheten hon fick på grund av förhållandet, och tyckte det var läskigt. Hon håller sig gömd i Ryssland och har sagt till Johnny att bröllopsplanerna var galenskap, säger uppgiftslämnaren till tidningen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.