Johnny Depp spelar på Gröna Lund i sommar. Foto: Alexander F. YuanJohnny Depp spelar på Gröna Lund i sommar. Foto: Alexander F. Yuan
Johnny Depp spelar på Gröna Lund i sommar. Foto: Alexander F. Yuan
johnny Depp som Captain Jack Sparrow. Foto: Peter Mountainjohnny Depp som Captain Jack Sparrow. Foto: Peter Mountain
johnny Depp som Captain Jack Sparrow. Foto: Peter Mountain

Johnny Depp klar för Gröna Lund i sommar

Publicerad

Johnny Depp kommer till Sverige i vår.

Tillsammans med Alice Cooper och Joe Perry bildar han gruppen "Hollywood Vampires", som ska spela på Gröna Lund, skriver nöjesfältet på sin Instagram.

Gröna Lund får finbesök i vår. Den 30 maj kommer nämligen Johnny Depp att spela där tillsammans med Alice Cooper och Joe Perry, vilket Aftonbladet var först med att rapportera.

Tillsammans bildar trion gruppen "Hollywood Vampires", och spelningen annonserades på Gröna Lunds Instagram på onsdagsmorgonen.

"Baaam. Alice Cooper, Johnny Depp och Joe Perry tar Hollywood Vampires till Grönan!! 3075 är det som gäller, taggaaaa", skriver de.

 

LÄS OCKSÅ: Johnny Depps oväntade kärleksavslöjande

 

Bandet bildades 2015 för att hedra de rockstjärnor som dog under 1970-talet. Namnet kommer från en kändisklubb som Alice Cooper bildade under just 70-talet, där bland andra Ringo Starr och Keith Moon ingick.

Gruppen har släppt ett album

Förra året släpptes gruppens hittills enda album, som även det går under namnet "Hollywood Vampires". På det gästspelar bland andra Paul McCartney, Joe Walsh och Dave Grohl.

Det är Alice Cooper som står för sången i gruppen, medan Johnny Depp spelar gitarr och körar. Även Joe Perry spelar gitarr.

 

LÄS OCKSÅ: Johnny Depp överraskar sjuka barn som Jack Sparrow

 

Under Grammygalan uppträdde de för att hedra Lemmy, som dog förra året. Då meddelade de också att de ska ut på en turné, som startar den 24 maj.

Och den 30 maj kommer de alltså till Stockholm och Gröna Lund.

Johnny Depp är annars mest känd för sin skådespelarkarriär, och har just avslutat inspelningarna av den nya "Pirates Of The Carribbean"-filmen. Men även Paul McCartney kommer att vara med i filmen, vilket har bekräftats av regissören Joachim Rönning.

"Vi filmar några veckor i Vancouver - bland annat med McCartney", skriver han i ett mejl till VG.

 

 

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag