I kväll spelar Johnny Depp med sitt band Hollywood Vampires, där Alice Cooper och Joe Perry också är med, på Gröna Lund i Stockholm. Foto: Pedro Fiuza / ZUMAPRESS.COM/ALL OVER PRESS ZUMA PRESSI kväll spelar Johnny Depp med sitt band Hollywood Vampires, där Alice Cooper och Joe Perry också är med, på Gröna Lund i Stockholm. Foto: Pedro Fiuza / ZUMAPRESS.COM/ALL OVER PRESS ZUMA PRESS
I kväll spelar Johnny Depp med sitt band Hollywood Vampires, där Alice Cooper och Joe Perry också är med, på Gröna Lund i Stockholm. Foto: Pedro Fiuza / ZUMAPRESS.COM/ALL OVER PRESS ZUMA PRESS
"Min kompis Johnny mår bra", säger Tommy Henriksen, gitarrist i bandet. Foto: (C) Pelle T Nilsson 1 / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU STELLA PICTURES"Min kompis Johnny mår bra", säger Tommy Henriksen, gitarrist i bandet. Foto: (C) Pelle T Nilsson 1 / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU STELLA PICTURES
"Min kompis Johnny mår bra", säger Tommy Henriksen, gitarrist i bandet. Foto: (C) Pelle T Nilsson 1 / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU STELLA PICTURES
Alice Cooper äter lunch på Grand Hotel tillsammans med de andra bandmedlemmarna. Johnny Depp var dock inte med. Foto: / Alex LjungdahlAlice Cooper äter lunch på Grand Hotel tillsammans med de andra bandmedlemmarna. Johnny Depp var dock inte med. Foto: / Alex Ljungdahl
Alice Cooper äter lunch på Grand Hotel tillsammans med de andra bandmedlemmarna. Johnny Depp var dock inte med. Foto: / Alex Ljungdahl

Johnny Depp i Sverige inför spelning

Publicerad

Johnny Depp är i Sverige.

Tillsammans med Hollywood Vampires-medlemmarna Joe Perry och Alice Cooper befinner sig skådespelaren på Grand Hôtel inför kvällens spelning - efter senaste dagarnas turbulens.

– Min kompis Johnny mår bra, säger Tommy Henriksen, gitarrist i bandet.

I kväll spelar Johnny Depp med sitt band Hollywood Vampires, där Alice Cooper och Joe Perry också är med, på Gröna Lund i Stockholm.

De senaste dagarna har varit turbulenta för Johnny Depp då hans hustru Amber Heard anklagar honom för att ha misshandlat henne vid flera tillfällen under deras förhållande.

Efter 15 månaders äktenskap lämnade Amber Heard nyligen in en skilsmässoansökan och hon har visat sig i rätten med tydliga blåmärken i ansiktet - och i fredags utfärdades ett tillfälligt besöksförbud mot Johnny Depp.

 

LÄS MER: Höjd säkerhet inför Depps sverigespelning

 

Hollywood Vampires i Sverige inför Gröna Lund-spelning

Världsstjärnorna anlände i Sverige tidigare under dagen och nu befinner de sig på Grand Hôtel i centrala Stockholm. Spelningen på Gröna Lund börjar 20.00.

– Min kompis Johnny mår bra, säger Tommy Henriksen, gitarrist i bandet.

Trots de senaste dagarnas anklagelser mot Johnny Depp uppges han inte ta åt sig. Depp själv har hittills inte uttalat sig om anklagelserna, men hans advokat Laura Wasser har sagt att de är falska.

Påverkar rubrikerna honom?

– Nej, det gör de inte, säger Tommy Henriksen.

Hollywood Vampires är just nu ute på turné. För några dagar sedan spelade bandet i Portugal och i morgon har bandet konsert i Danmark.

Gröna Lund-besökare uppmanar till bojkott

Efter anklagelserna mot Johnny Depp har Gröna Lund fått kritik från besökare på Facebook-eventet för Hollywood Vampires konsert.

"Tar ni någon ställning Grönan mot det som uppdagats? Jag hoppas i alla fall på att så många som möjligt gör det rätta och bojkottar", skrev en person bland annat.

 

LÄS MER: Amber Heard vädjade förgäves om hjälp

 

Gröna Lund svarar på kritiken från besökare

Gröna Lund har svarat på kritiken på Facebook.

– Först vill jag säga att Gröna Lund självklart tar avstånd från allt våld. Men samtidigt kan vi inte döma någon på förhand. Alla är oskyldiga till motsatsen har bevisats. Självklart får man framföra sina synpunkter och sin kritik till oss, vi läser allting och försöker bemöta det där också. Självklart har man rätt som gäst att välja om man vill komma på konserten eller inte, sa Annika Troselius, pressansvarig på Gröna Lund, under söndagen.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag