Johnny Depp i Sverige – gruppbild på restaurang

Johnny Depp i rutig skjorta tillsammans med personal på Berns och Jeff Beck i solglasögon till vänster.
Foto: Instagram / Instagram
Johnny Depp på scenen under en Jeff Beck-konsert.
Foto: KIMMO BRANDT / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Hollywoodstjärnan Johnny Depp är i Stockholm inför Jeff Beck-spelningen på Annexet på måndag.

Hotellet Berns la under lördagskvällen upp en bild på Depp från restaurangen Berns Asiatiska där han står med ett stort gäng, bland andra Jeff Beck. 

Skådespelaren Johnny Depp, 59, har varit minst sagt aktuell den senaste tiden. I början av juni föll domen i den omtalade rättegången mellan honom och exfrun Amber Heard, 36, som har skapat reaktioner över hela världen. Många medier direktsände rättegången och fans stod utanför domstolen varje dag för att visa sitt stöd – främst till Depp.

Heard fälldes för förtal av Depp och dömdes till att betala drygt 100 miljoner kronor till exmaken. Men Heard fick rätt på en punkt och även Depp dömdes för förtal av Heard efter uttalanden som Depps advokat har gjort i Mailonline.

Kort efter rättegången stod det klart att Depp skulle följa med den brittiska gitarristen Jeff Beck, 78, på några av hans spelningar i sommar, bland annat i Norge och Sverige. De har nämligen gjort låten ”Isolation” ihop och Depp har tidigare varit med på flera Jeff-spelningar i England.

Duon skulle ha spelat ihop i Oslo och Kristiansund i Norge nu i veckan, men båda de konserterna blev inställda efter att en i Jeff Becks band fått corona.

Gruppbild på Stockholmsrestaurang

Men konserten på Annexet i Stockholm på måndag kväll verkar bli av. Johnny Depp har landat i Sverige och i går var han på restaurangen Berns Asiatiska i Stockholm. Det visar en bild som hotellet Berns i Stockholm har delat på sin Instagram. På bilden står skådespelaren tillsammans med Jeff Beck och personal på Berns.

Johnny Depp på gruppbilden tillsammans med personal på Berns och Jeff Beck i solglasögon till vänster.
Foto: Instagram / Instagram

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.