Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Johnny Depp får tiotals miljoner – för en scen

Johnny Depp får miljonsumma – för en scen
Johnny Depp.
Foto: JUSTIN NG / AVALON / STELLA PICTURES/AVALON
Foto: KEITH MAYHEW/RETNA / STELLA PICTURES/AVALON.RED B6111

Skådespelaren Johnny Depp, 57, tjänar över 80 miljoner kronor för en scen i filmen ”Fantastiska Vidunder 3”, skriver sajten Page Six

Detta trots att han fått sparken från filmen. 

”Jag har respekterat det och gått med på det”, skrev han på Instagram. 

57-åriga Johnny Depp som är välkänd för sina huvudroller i  ”Pirates of the Caribbean” och ”Edward Scissorhands” skulle medverkat i den tredje filmen av ”Fantastiska Vidunder”.

Han har spelat rollen som Gellert Grindelwald i de två tidigare Fantastiska Vidunder-filmerna och var anlitad för att medverka i den tredje och fjärde.

Johnny Depp har via Instagram avslöjat att filmbolaget Warner Bros bett honom hoppa av rollen, något han själv har gått med på.

Nu har det kommit fram att Depp får mer än 10 miljoner dollar, motsvarande 86 miljoner kronor, för den tredje ”Fantastic Beasts”-filmen. Trots att han bara hunnit spelat in en scen och blev sparkad av produktionen. 

Warner Bros måste alltså fortfarande betala hela lönen, enligt The Hollywood Reporter.

Johnny Depp förlorade i domstol mot tidning

Det har varit mycket skandaler kring Johnny Depp senaste tiden, inte minst efter att han förlorat stämningen mot den brittiska tidningen The Sun.

Depp stämde nämligen tidningen för förtal, efter en artikel där han anklagades för att ha misshandlat sin exfru. Men domstolen gav The Sun rätt.

Filmföretaget Warner Bros har nu meddelat att de kommer behöva leta efter en ny ”Grindelwald”, eftersom karaktären behövs i filmerna.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.