Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Johnny Depp bröt mot besöksförbudet – kan gripas av polis

Heard ringde polisen efter att anställda hos Johnny Depp kom och hämtade saker ur hans hem i Los Angeles, då hon menar att det är förbjudet i enhet med besöksförbudet.
Foto: Glenn Hunt / Epa / Tt / EPA TT NYHETSBYRÅN
Amber Heard har tidigare visat den här bilden som ett bevis på att Johnny Depp har slagit henne.
Foto: Staff / REUTERS X01095

Efter besöksförbudet mot Johnny Depp ringer Amber Heard nu polisen.

Anledningen: Depp bryter mot besöksförbudet.

Uppgiftslämnare inom polisen berättar för sajten TMZ att Los Angeles-polisen nu undersöker ett möjligt brott mot det tillfälliga besöksförbudet.

Dramat fortsätter i skilsmässan mellan Johnny Depp, 53 och Amber Heard, 30.

Efter att hon har fått igenom ett besöksförbud mot Johnny Depp efter hustrumisshandelanklagelserna mot skådespelaren. Ett besöksförbud som hon nu hävdar att Johnny Depp bryter mot, skriver TMZ.

Heard ringde polisen efter att anställda hos Johnny Depp kom och hämtade saker ur hans hem i Los Angeles, då hon menar att det är förbjudet i enhet med besöksförbudet.


LÄS MER: Vännernas ilska mot Johnny Depp


Uppgiftslämnare inom polisen berättar för TMZ att Los Angeles-polisen undersöker ett möjligt brott mot det tillfälliga besöksförbudet, som säger att Johnny Depp måste vara minst 100 yards, eller 91 meter, från sin exfru.


Johnny Depp lämnar tillbaka skrivbord


Personer nära det forna paret säger till TMZ att det inte är Johnny Depp som är på plats i lägenheten, men att hans anställda plockar ner saker från väggarna och flyttar ut möbler ur hemmet.


LÄS MER: Här lämnar Johnny Depp Stockholm


En del av besöksförbudet består av en "flytta ut"-överenskommelse, som säger att Depp får hämta kläder och personliga ägodelar ur hemmet. Men Amber Heard menar att Johnny Depps anställda överdriver när de tömmer hemmet, speciellt då Depp för tillfället befinner sig på Bahamas.

En uppgiftslämnare nära Depp hävdar att han bara tar personliga ägodelar, och att det görs inom rimlighetens gränser.

På en bild som TMZ har tagit syns en flyttbil full med manskläder, och ett skrivbord som bärs bort från flyttbilen. Uppgiftslämnare hos polisen menar att båda sidorna av bråket kom överens om att det inte var ett nödvändigt föremål för Johnny Depp att ha.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.