Heard ringde polisen efter att anställda hos Johnny Depp kom och hämtade saker ur hans hem i Los Angeles, då hon menar att det är förbjudet i enhet med besöksförbudet. Foto: Glenn Hunt / Epa / Tt / EPA TT NYHETSBYRÅNHeard ringde polisen efter att anställda hos Johnny Depp kom och hämtade saker ur hans hem i Los Angeles, då hon menar att det är förbjudet i enhet med besöksförbudet. Foto: Glenn Hunt / Epa / Tt / EPA TT NYHETSBYRÅN
Heard ringde polisen efter att anställda hos Johnny Depp kom och hämtade saker ur hans hem i Los Angeles, då hon menar att det är förbjudet i enhet med besöksförbudet. Foto: Glenn Hunt / Epa / Tt / EPA TT NYHETSBYRÅN
Amber Heard har tidigare visat den här bilden som ett bevis på att Johnny Depp har slagit henne. Foto: Staff / REUTERS X01095Amber Heard har tidigare visat den här bilden som ett bevis på att Johnny Depp har slagit henne. Foto: Staff / REUTERS X01095
Amber Heard har tidigare visat den här bilden som ett bevis på att Johnny Depp har slagit henne.  Foto: Staff / REUTERS X01095

Johnny Depp bröt mot besöksförbudet – kan gripas av polis

Publicerad

Efter besöksförbudet mot Johnny Depp ringer Amber Heard nu polisen.

Anledningen: Depp bryter mot besöksförbudet.

Uppgiftslämnare inom polisen berättar för sajten TMZ att Los Angeles-polisen nu undersöker ett möjligt brott mot det tillfälliga besöksförbudet.

Dramat fortsätter i skilsmässan mellan Johnny Depp, 53 och Amber Heard, 30.

Efter att hon har fått igenom ett besöksförbud mot Johnny Depp efter hustrumisshandelanklagelserna mot skådespelaren. Ett besöksförbud som hon nu hävdar att Johnny Depp bryter mot, skriver TMZ.

Heard ringde polisen efter att anställda hos Johnny Depp kom och hämtade saker ur hans hem i Los Angeles, då hon menar att det är förbjudet i enhet med besöksförbudet.

 

LÄS MER: Vännernas ilska mot Johnny Depp

 

Uppgiftslämnare inom polisen berättar för TMZ att Los Angeles-polisen undersöker ett möjligt brott mot det tillfälliga besöksförbudet, som säger att Johnny Depp måste vara minst 100 yards, eller 91 meter, från sin exfru.

 

Johnny Depp lämnar tillbaka skrivbord

 

Personer nära det forna paret säger till TMZ att det inte är Johnny Depp som är på plats i lägenheten, men att hans anställda plockar ner saker från väggarna och flyttar ut möbler ur hemmet.

 

LÄS MER: Här lämnar Johnny Depp Stockholm

 

En del av besöksförbudet består av en "flytta ut"-överenskommelse, som säger att Depp får hämta kläder och personliga ägodelar ur hemmet. Men Amber Heard menar att Johnny Depps anställda överdriver när de tömmer hemmet, speciellt då Depp för tillfället befinner sig på Bahamas.

En uppgiftslämnare nära Depp hävdar att han bara tar personliga ägodelar, och att det görs inom rimlighetens gränser.

På en bild som TMZ har tagit syns en flyttbil full med manskläder, och ett skrivbord som bärs bort från flyttbilen. Uppgiftslämnare hos polisen menar att båda sidorna av bråket kom överens om att det inte var ett nödvändigt föremål för Johnny Depp att ha.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag