Johnny Depp-advokatens erbjudanden – efter rättegången

Johnny Depps advokat Camille Vasquez ska ha fått flera erbjudanden efter vinsten i den omtalade rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard.
Foto: KEVIN LAMARQUE / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Camille Vasquez ska ha fått erbjudanden inom allt från media till Hollywood.
Foto: RUBA / TT NYHETSBYRÅN
Johnny Depp vann förtalsmålet mot exfrun Amber Heard i början av juni.
Foto: STEVE HELBER / AP TT NYHETSBYRÅN
Amber Heard dömdes till at betala drygt 100 miljoner kronor till exmaken Johnny Depp.
Foto: JIM LO SCALZO / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Johnny Depps advokat Camille Vasquez verkar ha otaliga möjligheter efter den uppmärksammade rättegången mellan exmakarna Johnny Depp och Amber Heard.

Både inom domstolsvärlden och i Hollywood.

Hon ska ha fått erbjudanden inom allt ifrån medier till att starta sitt egna produktionsbolag.

Camille Vasquez har blivit ett välkänt namn för många eftersom att hon försvarade Johnny Depp i den omtalade förtalsrättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard. 

Vasquez vann målet åt Depp vilket innebär att Heard måste betala drygt 100 miljoner kronor till exmaken för att ha förtalat honom. Men det blev inte full vinst för Depp utan juryn gav Heard rätt i en av hennes åtalspunkter, vilket innebär att Depp också måste betala skadestånd, men bara på 20 miljoner kronor till exfrun.

Under rättegången har det spekulerats om en påstådd romans mellan Camille Vasquez  och Johnny Depp, men i själva verkat har Vasquez en brittisk pojkvän som heter Edward Owen.

Efter rättegången ska advokaten ha fått flera erbjudanden både inom domstolsvärlden och inom flera andra branscher – även i Hollywood, skriver amerikanska TMZ. 

Starta eget produktionsbolag

Hon har bland annat fått förslag om att skriva en bok, olika taluppdrag, sändningsuppdrag inom media och till och med erbjudande om att starta ett eget produktionsbolag.

Flera juridikfirmor uppges även vara på jakt efter henne och i onsdags träffade hon en delägare på en firma i New York, skriver TMZ.

TMZ skriver även att det är en högprofilerad klient som snart ska till domstol och Vasquez är intresserad av fallet. Vad som blir Camille Vasquez nästa steg återstår att se.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.