Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

John Travolta till rätten
efter gaypåståendet

Sommaren 2012 var tumultartad för John Travolta, 61. Det började med att Travoltas före detta sekreterare Joan Edwards berättade för den amerikanska tidningen The National Enquirer att han haft en flera år lång relation med Travolta.
Foto: Mandatory Byline: Juan Rico/Fame
Det blev starten på en snöbollseffekt, där fler och fler män steg fram och påstod sig ha haft ihop det med "Grease"-stjärnan.
Foto: Fotos International
En av dem var Hollywoodstjärnans före detta pilot, Douglas Gotterba.
Foto: Mandatory Byline: Juan Rico/Fame

Tell me more, tell me more - was it love at first sight?

John Travolta tvingas snart möta sin påstådda ex-pojkvän Douglas Gotterba i rätten.

Frågan är om Gotterba, som jobbade som Travoltas privata pilot, brutit mot några sekretessavtal när han öppenhjärtigt berättat om den relation han säger sig ha haft med "Grease"-stjärnan.

Sommaren 2012 var tumultartad för John Travolta, 61.

Det började med att Travoltas före detta sekreterare Joan Edwards berättade för den amerikanska tidningen The National Enquirer att han haft en flera år lång relation med Travolta.

Det blev starten på en snöbollseffekt, där fler och fler män steg fram och påstod sig ha haft ihop det med "Grease"-stjärnan. En av dem var Hollywoodstjärnans före detta pilot, Douglas Gotterba.

I en intervju med The National Enquire påstod sig Gotterba ha haft ett sex år långt förhållande med skådespelaren. De ska ha blivit ett par i hemlighet.

– John var öm, men väldigt passionerad. Dagen därpå sa han, med ett stort leende i ansiktet: "Jag njöt verkligen av i går". Och jag sa till honom: "Det gjorde jag också", ska Douglas Gotterba ha berättat. Det skriver sajten Radar Online.


LÄS MER: Ny bok ska avslöja Travoltas hemligheter


Travolta stämde Gotterba efter intervjun.

Men det verkar inte ha skrämt piloten – förra året kom det ut han planerade att släppa en bok om relationen.

Enligt Gotterba brukade de mötas på lyxhotell.

– Jag brukade få rummet bredvid Johns på lyxhotell. Ibland tog han med kvinnor, som förkläde. Men han brukade be mig att komma över till hans svit, och så spenderade vi nätterna tillsammans. Det var vår lilla hemlighet.

Nu har historien dragits till domstol.

Travoltas stämning mot sin före detta anställd gick ut på att Gotterba brutit mot tystnadsplikten, och som bevis la han fram ett undertecknat sekretessavtal som Gotterba ska ha skrivit på när han fortfarande jobbade för Travolta på 80-talet.

Gotterba å sin sida svarade med att stämma stjärnan tillbaka, och visade upp en kopia av ett avtal som inte hade något sekretessklausul.

Den 7 augusti drar rättskarusellen i gång, enligt Radar Online.


LÄS MER: Travoltas hår förbryllar världen


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.