Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Johanna Nordströms svar på kritiken efter festhelgen

Johanna Nordströms svar på kritiken efter festhelgen
Johanna Nordström har själv fått ställa in sin turné ”Ring polisen” på grund av corona.
Foto: Johanna Pettersson
I den gemensamma podcasten ”Ursäkta” svarar Johanna Nordström och Edvin Törnblom på kritiken.
Foto: Skärmdump / Instagram

Johanna Nordström, 24, och poddkollegan Edvin Törnblom, 24, fick kritik efter att de festat på klubben Spy bar förra helgen.

Nu svarar duon på kritiken i sin podcast ”Ursäkta”.

– Jag blev liksom ansiktet utåt för coronareglerna i Stockholm, säger Johanna Nordström i podcasten.

Förra helgen öppnade krogarna på Stureplan i Stockholm efter att ha varit stängda i över ett halvår på grund av coronapandemin.

När videos från bland annat Spy bar i Stockholm började spridas i sociala medier ilsknade sportfans och kulturutövare.

På en video från Spy bar syntes komikern Johanna Nordström, 24, något som gjorde att hon och poddkollegan Edvin Törnblom, 24, som även han befann sig på klubben, fick massiv kritik.

Johanna Nordström själv la ut videon på sin Instagram men tog sedan bort inlägget. Nu kommenterar duon kritiken i podcasten ”Ursäkta”.

– Vi är en del av de här oansvariga ungdomarna som var ute på Stureplan i helgen. Vi var på Spy bar i fredags, säger Edvin Törnblom i podden.

Poliser patrullerade

Duon menar att Spy bar ”hade styrt upp det jättebra”.

– Det var poliser två gången i timmen som kom och patrullerade, man satt vid sitt bås man fick inte gå emellan om man inte skulle gå och kissa, säger Edvin Törnblom.

Samtidigt förstår de båda att folk reagerade starkt på att de var ute och festade.

– Jag fattar hundra procent att folk blir arga på att man är ute och att det är oansvarigt, ja kanske. Men vi kan inte ta ansvar för Spy bars regler. Jag blev liksom ansiktet utåt för coronareglerna i Stockholm, säger Johanna Nordström i podcasten och fortsätter:

– Folk skrev till mig och var så här: ”jaha så det är andra regler som gäller i Stockholm då eller?”. Elin, jag bor inte i Falun så jag har ingen aning, säger Johanna.

Båda menar vidare i podden att de förstår kulturutövarnas och sportfansen ilska och poängterar att Johanna Nordström själv har fått ställa in sin turné ”Ring polisen” på grund av corona.

https://www.instagram.com/p/CGXixfbnrZk/
Se detaljerna i nya ”Ex on the beach”-huset: ”Här har det hånglats”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.