Johanna Bagge Linds bråk med Anders Bagge

Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG

Johanna Bagge Lind och Anders Bagge stöttar varandra i vått och torrt.

För Hänt berättar nu Johanna Lind Bagge att det ibland uppstår dispyter mellan paret.

– Det är mycket känslor och så.

Paret Johanna Bagge Lind, 50, och Anders Bagge, 54, har varit gifta sedan 2018 och syns i stort sett alltid vid varandras sida.

Men liksom de flesta andra par händer det att de ibland blir osams. För Hänt berättar Johanna Lind Bagge:

– Det är mycket känslor och så. Bråkar, det är klart att vi gör det som alla andra men det handlar mest egentligen om att Anders har känslorna utanpå kroppen. Jag är mer ankaret som är lugn, säger hon och fortsätter:

– Men jag tror att om man inte har olika åsikter ibland så är det inte ett hälsosamt förhållande, utan det är bara bra. Men det verkligen är ingenting som är långsiktigt utan snabba känslor som går över lika fort. Så inte mer än något annat faktiskt.

Samtidigt berättar Johanna Lind Bagge att de inte låter en konflikt bli till en diskussion och att de i stället tar en promenad med hundarna och låter de starka känslorna lugna ner sig.

– Men musiker, mycket känslor och så vidare. Men precis som det ska vara, tänk om man inte hade känslor så här som en hjärtfrekvens utan bara helt plant då vore man ju död.

Ska flytta till slott

Sedan de blev tillsammans har Anders Bagge och Johanna Lind Bagge bott i Anders Bagges hus. I början av sommaren stod det klart att paret skulle få sitt första gemensamma boende.

I slutet av augusti berättade Anders Bagge att flyttdagen var kommen. Men när Expressen pratade med honom två veckor efter den planerade flytten berättade han att de inte flyttat in än.

– Vi har ju det andra huset. Det är bara det att det är svårt med all logistik och jag har precis avslutat min turné, nu i söndags och sen håller jag på att spelar in ett nytt program. Jag har varit här jättemycket, men vi har inte börjat sova här än, sa han då.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.