Marie Serneholt Foto: /All Over Press / /ALL OVER PRESSMarie Serneholt Foto: /All Over Press / /ALL OVER PRESS
Marie Serneholt Foto: /All Over Press / /ALL OVER PRESS
Johan Gunterberg (till vänster) i humorgruppen De vet du Foto: Jens L'EstradeJohan Gunterberg (till vänster) i humorgruppen De vet du Foto: Jens L'Estrade
Johan Gunterberg (till vänster) i humorgruppen De vet du Foto: Jens L'Estrade

Johan, 27, är Marie Serneholts nya kärlek

Publicerad

Marie Serneholt har hittat kärleken igen, efter uppbrottet från Qhristopher Magsino i höstas.

Programledaren är i en relation med De Vet Du-medlemmen Johan Gunterberg.

Marie Serneholt, 32, har hittat kärleken igen.

Tv-programledaren är tillsammans med Johan Gunterberg, 27. Gunterberg är en av medlemmarna i humorgruppen De Vet Du vars musikvideor har fått stor spridning på Youtube.

Ryktena om parets relation har pågått en tid.

Och paret spädde själva på ryktena när Marie Serneholt medverkade i en av Gunterbergs sketcher på Instagram för drygt fyra veckor sedan.

Spelade in flörtig sketch tillsammans

Sketchen utspelar sig på Grand Hôtel i Stockholm. I den försöker Gunterberg charma Marie Serneholt på olika, men misslyckade vis.

 

LÄS MER: Serneholt slår tillbaka till kritiken

 

"När man ser att en SNYGG tjej bor på samma hotell", skrev han till videoklippet.

Marie Serneholt och Johan Gunterberg har inte visat sin kärlek öppet.

I en intervju med Expressen i fjol berättade Marie Serneholt att hon är noga med att hålla sitt privatliv ifrån offentligheten.

– Visst, så är det. Även om det beror mycket på sammanhanget. Men tidigare var de rollerna mycket längre ifrån varandra. Jag visste inte riktigt hur jag skulle mixa in mitt riktiga jag i jobbet. Jag jobbar fortfarande på det. Hitta ett sätt. Men visst har jag en sida de flesta inte får ta del av. Jag har svårt att släppa in människor hela vägen, sa hon då.

Marie Serneholt var tidigare tillsammans med modellen och stjärnstylisten Qhristopher Magsino. Men paret gjorde slut i oktober efter ett och ett halvt år tillsammans. I ett sms till Expressen skrev Marie Serneholt att de valt att göra slut då tiden inte räcker till längre.

 

LÄS MER: Serneholts om sorgen efter Måns

 

Marie Serneholt om uppbrottet

"Vi är goda vänner och bryr oss väldigt mycket om varandra. I en period av galet mycket jobb för oss båda har vi tillsammans tagit beslutet att inte vara ett par just nu", skrev Serneholt då.

De Vet Du bildades av vännerna Christopher Martland, Johan Gunterberg, Tor Wallin och Fredrik Thernell på Lidingö 2010. Gruppen turnerar också flitigt, och har haft en rad hits. Flera av deras låtar har belönats med guld- och platinaskivor.

Marie Serneholt är programledare för "Det stora tårtslaget" som snart har premiär i Sjuan.

Marie Serneholt hade tidigare en uppmärksammad relation med Måns Zelmerlöw. Paret bröt upp 2011.

Expressen har sökt Marie Serneholt, som avböjer att kommentera.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag