Joel Kinnaman, 36, bekräftade i april i år att han och flickvännen Cleo Wattenström, 24, har blivit man och fru. Bilden är från en tidigare middag i Vita huset i Washington DC. Foto: Andrew Harnik/AP TT NYHETSBYRÅNJoel Kinnaman, 36, bekräftade i april i år att han och flickvännen Cleo Wattenström, 24, har blivit man och fru. Bilden är från en tidigare middag i Vita huset i Washington DC. Foto: Andrew Harnik/AP TT NYHETSBYRÅN
Joel Kinnaman, 36, bekräftade i april i år att han och flickvännen Cleo Wattenström, 24, har blivit man och fru. Bilden är från en tidigare middag i Vita huset i Washington DC. Foto: Andrew Harnik/AP TT NYHETSBYRÅN
Joel Kinnaman medger i programmet, att den snabba ceremonin var precis så konstig som hela deras bröllopsupplevelse. Foto: Dennis Van Tine/ZUMAPRESS.COMJoel Kinnaman medger i programmet, att den snabba ceremonin var precis så konstig som hela deras bröllopsupplevelse. Foto: Dennis Van Tine/ZUMAPRESS.COM
Joel Kinnaman medger i programmet, att den snabba ceremonin var precis så konstig som hela deras bröllopsupplevelse. Foto: Dennis Van Tine/ZUMAPRESS.COM
Foto: Mediapunch/Rex / MEDIAPUNCH/REX REX FEATURESFoto: Mediapunch/Rex / MEDIAPUNCH/REX REX FEATURES
 Foto: Mediapunch/Rex / MEDIAPUNCH/REX REX FEATURES

Joel Kinnamans tortyrliknande bröllop

Publicerad

Joel Kinnaman och Cleo Wattenströms bröllop var allt annat än romantiskt.

De gifte sig påskyndat, i ett kapell gjort av tortyrliknande redskap.

– Jag tog med henne till ett magiskt ställe som heter SameDayMarriage.com på San Vincente... Boulevard i Los Angeles, skrattar den svenska skådisen i tv-programmet "Live with Kelly".

Joel Kinnaman, 36, bekräftade i april i år att han och flickvännen Cleo Wattenström, 24, har blivit man och fru.

För första gången öppnar den svenska Hollywood-skådisen upp sig om bröllopet – och det är allt annat än romantiskt.

Under tisdagens tv-program "Live with Kelly" förklarade han skojfriskt hur kärleksceremonin gick till.

– Jag är en romantisk kille. Så jag tog med henne till ett magiskt ställe som heter SameDayMarriage.com på San Vicente, Kinnaman pausar innan han fortsätter:

– Boulevard, i Los Angeles.

Det finns även en stad som heter San Vicente på ön Puerto Rico. Dit tog Kinnaman alltså inte sin kärlek för att gifta sig.

Svenska Hollywoodstjärnan berättar i programmet att de möttes av en kvinna med rysk dialekt som inte heller hon bidrog till någon traiditonell bröllopsstämning. Kinnaman berättar att hon frågade hon paret om de skulle gifta sig:

– Jag tittade på Cleo och sa: "ja ja", och hon sa "OK, 435 dollar, fort, fort", berättar skådespelaren.

 

LÄS MER: Joel Kinnamans kärlekssaga med Cleo Wattenström

 

Joel Kinnaman: "Såg medeltida, tortyliknande grej"

Kinnaman berättar att de snabbt visades in i ett mindre rum som han beskriver som "konstigt". Och där möttes de av kvinnan som skulle viga dem.

– Hon sa: "okej, då vill ni gifta er? Ställ er i kapellet". Jag tänkte "kapellet?". Då såg jag den här medeltida, tortyrliknande grejen med två metallstänger som hängde från varandra med ett litet tyg emellan.

 

LÄS MER: Här myser Kinnaman med svenska Cleo, 22

 

Joel Kinnaman berättar leende att de gjorde som de blev tillsagda:

– Vi gick in och hon vände sig till mig och frågade: "Äktenskap, resten av livet? Säg ja". Sedan vände hon sig till Cleo och frågade: "Äktenskap, du med, resten av livet?" och Cleo sa "ja".

Därefter fick paret kyssa varandra, varpå damen sa "gifta".

Joel Kinnaman medger i programmet, att bröllopsceremonin var precis så konstig som den låter.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag