Joel Kinnaman och kärleken Cleo Wattenström myste på en kärleksbild på Instagram.Joel Kinnaman och kärleken Cleo Wattenström myste på en kärleksbild på Instagram.
Joel Kinnaman och kärleken Cleo Wattenström myste på en kärleksbild på Instagram.
Joel Kinnaman och Cleo Wattenström. Foto: Rgk, PacificcoastnewsJoel Kinnaman och Cleo Wattenström. Foto: Rgk, Pacificcoastnews
Joel Kinnaman och Cleo Wattenström.  Foto: Rgk, Pacificcoastnews

Joel Kinnamans snuskiga kärleksbild

Publicerad

Svenska superstjärnan Joel Kinnaman, 36, syns just nu i nya säsongen av Netflix-serien "House of cards".

Men han har också tid att mysa med sin flickvän.

På Instagram syns det hur de vandrar tillsammans – och kramas.

Joel Kinnaman fortsätter att göra succé i Hollywood. Nu är han främst aktuell med sin roll i den fjärde säsongen av "House of Cards", som hade premiär på Netflix i fredags.

Men förutom att spela in filmer och tv-serier har den svenska superstjärnan även tid för annat.

Till exempel att åka på semester med sin flickvän Cleo Wattenström, 23.

Joel Kinnaman med kärleken på semester

I slutet på förra året reste paret till Västindien för att slappna av, och visade samtidigt upp romantiska semesterbilder på Instagram.

"Gömmer mig i paradiset med min kärlek", skrev Wattenström under en bild.

 

LÄS MER: Här myser Joel Kinnaman med flickvännen

 

Och för bara några dagar sedan var det dags igen. Då la Kinnamans flickvän, som också jobbar som modell och tatuerare, upp en bild där paret är ute på vandring.

På bilden syns det hur Joel Kinnaman kramar sin flickvän med händerna på hennes rumpa:

"Kul att gå på vandring", skriver flickvännen.

 

 

 

 

 

 

Paret sågs på Way out west

Joel Kinnaman och Cleo Wattenström sågs först tillsammans på musikfestivalen Way out west i Göteborg 2014. Då anlände de hand i hand på Lounge dagsfest på Avenyn och syntes tätt intill varandra under hela festivalen. Enligt flera festivalbesökare kysstes de båda och höll om varandra under sitt festivalbesök.

 

LÄS MER: Joel Kinnaman visar upp kärleken

 

I mars förra året visade paret för första gången upp sig tillsammans på röda mattan under premiären av Kinnamans film "Run all night" där han spelade mot bland andra Liam Neeson och Ed Harris.

Kinnaman var tidigare tillsammans med skådespelaren Olivia Munn.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag