Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Joel Kinnamans nakenmiss: Avslöjar pinsamma tabben

Joel Kinnamans karriär kort sammanfattat.
Joel Kinnaman berättar om tabben i ”The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”.
Till talkshowvärldens stora glädje.
Joel Kinnaman. Foto: ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK / REX TT NYHETSBYRÅN
Joel Kinnaman och flickvännen Kelly Gale.Foto: ADMEDIA, INC / BIRDIE THOMPSON/ADMEDIA/SIPA USA SIPA USA

Joel Kinnaman har gjort en nakenmiss.

Det är i ”The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, som den svenska stjärnan avslöjar hur han av misstag råkade ladda upp en nakenvideo på sig själv.

39-årige svenska stjärnskådisen Joel Kinnaman berättar i den kända amerikanska talkshow om ett pinsamt misstag han har gjort.

Kinnaman berättar för talkshowvärden Jimmy Fallon hur han befann sig på en inspelning i Atlanta när han på en ledig dag satte sig i sin tillfälliga lägenhet för att titta på en fotbollsmatch med favoritlaget Hammarby. 

– Jag känner mig lite ensam för alla mina vänner är på andra sidan Atlanten. Så att för att känna lite gemenskap med alla där hemma så filmar jag matchen medan jag tittar på den och laddar upp den på Instagram.

Mitt i matchen berättar Joel Kinnaman hur han fick ett telefonsamtal från flickvännen Kelly Gale.

– Min flickvän ringer mig när det är ett väldigt intensivt läge i matchen. Jag svarar oftast, men jag låter det gå till voice mail, berättar Kinnaman i programmet.

Inser pinsamma tabben

Han fortsätter:

– Hon ringer igen och jag tänker att det är nästan halvtid, jag ringer i halvtid. Sen ringer hon en tredje gång. Det är något med den tredje gången som får mig att reagera. För hon ringer inte tre gånger i rad. Så jag svarade och sa ”hej älskling, jag kollar på matchen”.

– ”Jag vet, vi kan alla se att du är riktigt exalterad för du visar hela världen att du tittar på fotboll naken”.

Hon förklarar sedan för Kinnaman att reflektionerna från tv-skärmen visar upp allt och lite till: Kinnaman ser nämligen på matchen helt naken.

Flickvännen tillägger

– Men det är okej, det var bar 25 000 personer som såg det, säger Kinnaman i talkshowen och försöker skratta bort det hela. 

https://www.instagram.com/p/B4MDBknHm87/?igshid=wyrz70pn4tyj

Dagens toppnyheter inom nöjesvärlden

Dagens toppnyheter – nöjeVisa beskrivning