Joel Kinnaman och Cleo Wattenström har gift sig. Foto: Robin Aron / ROBIN ARON GT-EXPRESSENJoel Kinnaman och Cleo Wattenström har gift sig. Foto: Robin Aron / ROBIN ARON GT-EXPRESSEN
Joel Kinnaman och Cleo Wattenström har gift sig. Foto: Robin Aron / ROBIN ARON GT-EXPRESSEN
Paret, som träffades 2014, är nu man och hustru, avslöjar Kinnaman i den amerikanska talkshowen "The talk". Foto: Sean Oneill, Pacificcoastnews / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWSParet, som träffades 2014, är nu man och hustru, avslöjar Kinnaman i den amerikanska talkshowen "The talk". Foto: Sean Oneill, Pacificcoastnews / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS
Paret, som träffades 2014, är nu man och hustru, avslöjar Kinnaman i den amerikanska talkshowen "The talk". Foto: Sean Oneill, Pacificcoastnews / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS
I augusti 2014 visade Cleo Wattenström, 23, och Joel Kinnaman, 36, för första gången upp sin kärlek offentligt. Foto: Mediapunch/Rex / MEDIAPUNCH/REX REX FEATURESI augusti 2014 visade Cleo Wattenström, 23, och Joel Kinnaman, 36, för första gången upp sin kärlek offentligt. Foto: Mediapunch/Rex / MEDIAPUNCH/REX REX FEATURES
I augusti 2014 visade Cleo Wattenström, 23, och Joel Kinnaman, 36, för första gången upp sin kärlek offentligt.  Foto: Mediapunch/Rex / MEDIAPUNCH/REX REX FEATURES

Joel Kinnamans kärlekssaga med Cleo Wattenström

Publicerad

Joel Kinnaman och Cleo Wattenström har gift sig.

Paret, som träffades 2014, är nu man och hustru, avslöjar Kinnaman i den amerikanska talkshowen "The talk".

Här är kärlekssagan om skådespelaren och tatueraren.

Det var i augusti 2014 som Cleo Wattenström, 23, och Joel Kinnaman, 36, för första gången visade upp sin kärlek offentligt. Skådespelaren besökte musikfestivalen Way out west i Göteborg och hand i hand hade han tatueraren Cleo Wattenström. Enligt flera uppgiftslämnare på plats ska paret ha varit väldigt kärleksfulla, kramats och kysst varandra offentligt. Cleo var även med när Joel Kinnaman spelade skivor under festivalen.

Cleo Wattenström är tatuerare och modell och kommer från Stockholm. Hon är välkänd inom sitt yrke och har även varit gästtatuerare på Garage Ink i Brisbane i Australien. Just nu arbetar hon i Los Angeles, enligt sin presentation på Instagram, där hon har över 200 000 följare. Hon har bland annat hyllats av artisten Rihanna, som för två år sedan lade upp en bild av Cleo på sin Instagram.

 

 

 

 

LÄS MER: Här myser Joel Kinnaman med svenska Cleo

Cleo Wattenström var tidigare tillsammans med Kim Gidlund

Cleo Wattenström var tidigare tillsammans med Kim Gidlund, som under våren medverkat i "Ex on the beach Sverige" på Kanal 5. Paret var förlovade, men gjorde slut strax före det att Cleo träffade Joel Kinnaman. Enligt tidningen Aftonbladet ska Cleo Wattenström ha haft en tatuering med Kim Gidlunds namn på sin kropp, en text som hon senare ska ha ersatt med Joel Kinnamans namn.

Joel Kinnaman var tidigare tillsammans med skådespelaren Olivia Munn, men förhållandet tog slut i början av 2014.

 

 

 

 

LÄS MER: Joel Kinnamans kärleksbild med svenska Cleo

Cleo Wattenström och Joel Kinnaman officiella

Cleo Wattenström och Joel Kinnaman visade för första gången upp sig officiellt på röda mattan tillsammans i mars 2015, under premiären av Kinnamans film "Run all night". Paret har sedan dess visat sin kärlek öppet bland annat på Instagram, där de har postat flera romantiska kärleksbilder från sina semestrar.

"Gömmer mig i paradiset med min kärlek", skrev Cleo Wattenström på Instagram i höstas när hon och Joel Kinnaman var på kärleksresa till Jamaica.

 

 

 

 

 

 

 

LÄS MER: Joel Kinnamans kärleksresa med Cleo, 23

Cleo Wattenström och Joel Kinnaman har gift sig

Sedan i slutet av sommaren förra året har det ryktats om att paret ska ha gift sig, men det var först i tv-programmet "The talk", som sändes i USA i natt, som Joel Kinnaman bekräftade äktenskapet. När programledaren Aisha Tyler frågade svensken vad Cleo egentligen tycker om hans tatueringar inför rollen i Suicide Squad, rättade han henne och bekräftade att de faktiskt är gifta.

– Min fru, min fru, rättade Joel Kinnaman programledaren och svarade senare på frågan om tatueringarna:

- Hon skrattade åt dem. Många tatuerare är inte så noga med sina tatueringar. Min fru har en som jag kallar Mr baby. Det ser ut som en bebis med mustasch.

 

 

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag