Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Joel Kinnaman skiljer sig från yngre kärleken

Joel Kinnaman.Foto: HT / BESTIMAGE / STELLA PICTURES
Joel Kinnaman och Cleo Wattenström.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Joel Kinnaman har brutit upp med frun Cleo Wattenström.

Enligt uppgifter till US Weekly gjorde paret slut redan förra året.

Kinnaman och Wattenström gifte sig 2015.

Svenska Hollywoodstjärnan Joel Kinnman, 39, har separerat från sin hustru Cleo Wattenström, 26.

Enligt uppgifter till US Weekly gjorde paret slut redan 2018, men har valt att inte gå ut med uppbrottet.

Paret är fortfarande vänner efter uppbrottet, och har till och med lagt upp bilder på varandra på respektive Instagram, från när de var på ett idrottsevent tillsammans med gemensamma vänner i december, skriver US Weekly. Cleo Wattenström har fortfarande Kinnaman som efternamn på sin Instagram, och så sent som i slutet av november hyllade hon Joel Kinnaman på hans födelsedag.

"JOEL!! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!" skrev hon entusiastiskt på Instagram, till en bild på de två tillsammans.

 

 

Joel Kinnaman avslöjade äktenskapet med frun ett år efter bröllopet

Paret blev tillsammans 2014, och gifte sig året därpå. Men precis som med uppbrottet behöll Kinnaman nyheten om giftemålet för sig själv i ett år, innan han berättade om det i amerikanska pratshowen "The Talk".

– Min fru, rättade Kinnaman programledaren Aisha Tyler när hon kallade Cleo Wattenström för skådespelarens flickvän.

Innan Joel Kinnaman blev ihop med Cleo Wattenström 2014, så dejtade han skådespelaren Olivia Munn i två år. Paret gjorde slut i april 2014, och Kinnaman hittade kärleken i tatuerade modellen Wattenström kort därefter.

Separatationen från hustrun Cleo Wattenström verkar inte få den svenska Hollywoodstjärnan att hålla sig hemma. Joel Kinnaman sågs nyligen ute tillsammans med svenska modellen Kelly Gale. De två var ute tillsammans i Los Angeles så sent som 20 januari.

 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.