Joel Kinnaman är klar för "House of cards". Foto: Sara StrandlundJoel Kinnaman är klar för "House of cards". Foto: Sara Strandlund
Joel Kinnaman är klar för "House of cards". Foto: Sara Strandlund
"House of cards". Foto: Nathaniel E. Bell"House of cards". Foto: Nathaniel E. Bell
"House of cards". Foto: Nathaniel E. Bell

Joel Kinnaman klar för "House of Cards"

Publicerad

Den svenska stjärnskådespelaren Joel Kinnaman kommer att medverka i nya säsongen av succéserien "House of Cards", avslöjar TV4:s program "Nyhetsmorgon".

Serien har premiär om en månad på Netflix.

Det är fortfarande oklart vilken roll Kinnaman kommer att spela.

"House of Cards" fjärde säsong har premiär om en månad på Netflix.

Redan nu är många fans förväntansfulla efter den dramatiska finalen från föregående säsong. Och nu kommer en nyhet som kan höja temperaturen ytterligare – den svenska stjärnskådespelaren Joel Kinnaman kommer nämligen att medverka i den fjärde säsongen av succéserien.

 

LÄS MER: Stora förändringen i "House of Cards"

Oklart vilken roll

Det är TV4:s program "Nyhetsmorgon" som avslöjar nyheten tidigt på tisdagsmorgonen.

Det är fortfarande oklart hur många avsnitt den svenska stjärnan kommer att vara med i, eller vilken roll han kommer att spela.

Klart sedan tidigare är att även den amerikanska skådespelaren Neve Campbell, bland annat känd från skräck-serien "Scream", kommer att medverka i den fjärde säsongen av "House of Cards".

Bra cv

Under förra veckan kunde Expressen även rapportera att serien har fått bekräftat att göra en femte säsong. Men då utan skaparen av tv-serien Beau Willimon, som har valt att lämna projektet efter den fjärde säsongen.

 

LÄS MER: Succéserien återförenas

 

"Efter fem år och fyra säsonger är det dags för mig att bege mig på nya äventyr, men jag är oerhört stolt över det som vi har gjort tillsammans, och jag hoppas att serien kommer fortsätta att vara älskad. Jag lämnar över arbetet till ett väldigt duktig filmteam", skrev Willimon i ett uttalande i förra veckan.

Joel Kinnaman har tidigare bland annat varit med i den hyllade tv-serien "The killing" och även i filmen "Robocop".

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag