Joel Kinnaman och tatueraren Cleo Wattenström har träffats sedan 2014 – nu bekräftar svenske skådisstjärnan att de är gifta. Foto: RexJoel Kinnaman och tatueraren Cleo Wattenström har träffats sedan 2014 – nu bekräftar svenske skådisstjärnan att de är gifta. Foto: Rex
Joel Kinnaman och tatueraren Cleo Wattenström har träffats sedan 2014 – nu bekräftar svenske skådisstjärnan att de är gifta. Foto: Rex
Paret på cykelutflykt i Los Angeles. Foto: Stella PicturesParet på cykelutflykt i Los Angeles. Foto: Stella Pictures
Paret på cykelutflykt i Los Angeles. Foto: Stella Pictures
Cleo Wattenström och Joel Kinnaman visade för första gången upp sig på röda mattan tillsammans i mars förra året. Foto: Dennis Van TineCleo Wattenström och Joel Kinnaman visade för första gången upp sig på röda mattan tillsammans i mars förra året. Foto: Dennis Van Tine
Cleo Wattenström och Joel Kinnaman visade för första gången upp sig på röda mattan tillsammans i mars förra året. Foto: Dennis Van Tine
Joel Kinnaman dejtade tidigare under ett par år skådespelerskan Olivia Munn. Foto: Dave AlloccaJoel Kinnaman dejtade tidigare under ett par år skådespelerskan Olivia Munn. Foto: Dave Allocca
Joel Kinnaman dejtade tidigare under ett par år skådespelerskan Olivia Munn. Foto: Dave Allocca

Joel Kinnaman gift med Cleo Wattenström

Publicerad

Joel Kinnaman har ingen flickvän.

Däremot en fru.

Det bekräftar den svenske skådisstjärnan nu i den amerikanska pratshowen ”The talk”.

”... Min fru, min fru”, rättar 36-åringen värdinnan Aisha Tyler när hon omnämner Cleo Wattenström som hans flickvän.

Uppgifter om att Kinnaman och tatueraren Cleo Wattenström gift sig cirkulerade redan under förra året. Nu har svensken alltså bekräftat att de inte bara dejtar utan är man och hustru.

Det var när Aisha Tyler i tv-showen ”The Talk” i tisdags frågade svensken vad Cleo egentligen tycker om hans kroppsutsmyckningar inför rollen i den kommande superhjältefilmen Suicide Squad som han rättade henne och bekräftade att de faktiskt är gifta.

 

 

LÄS MER: Cleo Wattenströms kärleksbild med Joel Kinnaman

Cleo Wattenström och Joel Kinnaman träffades 2014

Paret har träffats sedan 2014 och visade för första gången upp sig offentligt tillsammans under musikfestivalen Way out west i Göteborg. Där anlände de hand i hand och sågs vara kärleksfulla med varandra. Enligt flera uppgiftslämnare kysstes och kramades paret offentligt.

Joel Kinnaman dejtade tidigare under ett par år skådespelerskan Olivia Munn – nu kopplad till NFL-stjärnan Aaron Rodgers. Dessförinnan dejtade han modellen Jane Timglas.

Cleo Wattenström var tidigare tillsammans med Kim Gidlund, som i våras deltog i Kanal 5:s "Ex on the beach Sverige".

 

 

 

 

LÄS MER: Här myser Joel Kinnaman med flickvännen Cleo Wattenström

Joel Kinnaman: ”Cleo skrattade åt dem”

Gällande hustruns synpunkter på hans tatueringar svarade han så här:

– Hon skrattade åt dem. Många tatuerare är inte så noga med sina tatueringar. Min fru har en som jag kallar ”Mr baby”. Det ser ut som en bebis med mustasch.

Cleo Wattenström och Joel Kinnaman visade för första gången upp sig på röda mattan tillsammans i mars förra året, under premiären av Kinnamans film ”Run all night”.

Den svenska tatueringskonstnären och modellen Cleo Wattenström har publicerat många semesterbilder på sig själv och Joel på sitt Instagramkonto, som Expressen tidigare skrivit om.

 

 

hiding in paradise w my ❤️

Ett foto publicerat av cleowattenstrom (@cleowattenstrom) Sep 21, 2015 kl. 8:35 PDT

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag