Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Joe Laberos beslut – nya valet för familjen

Joe Labero om lyxhemmet i Las Vegas
I mars har familjeshowen ”Goldfingers” med bland annat Joe Labero premiär.Foto: JONAS TOBIN / JONAS TOBIN GT/EXPRESSEN
Nya showen har gjort att Joe Labero och familjen flyttar tillbaka till Sverige. Foto: PONTUS HÖÖK
Exkat hur länge är dock oklart. ”I vår i alla fall”, säger Labero. Foto: SVT
Joe Laberos tillsammans med sin dotter. Foto: PONTUS HÖÖK

Magikern Joe Labero är aktuell med en ny show i Stockholm – och har därför valt att flytta från Las Vegas och hem till Sverige. 

– Jag är en nomad i min själ. Just nu är jag i Sverige, i vår i alla fall, säger Joe Labero.

Joe Labero, 56, har nyligen flyttat hem till Sverige från Las Vegas.

 I mars kommer Labero stå på scenen på Hamburger börs i Stockholm då familjeshowen ”Goldfingers” har premiär. Han kommer dock inte att vara den enda magikern på scen. Med honom kommer också Vilgot Michelin, 13, vara. 13-åringen hamnade på en fjärdeplats i ”Talang” förra året. Enligt Labero kommer showen bli personlig och intim med mycket publikkontakt. 

– Det är väldigt personligt och nedtonat. Vi är nära publiken, säger Joe Labero.

Det var Joe Laberos dotter som gjorde att han kom i kontakt med talangdeltagaren. Hon hade sett honom på Youtube och berättat för sin pappa att han var duktig.

– Jag kände också att jag måste ta mig an en ung adept med glimten i ögat och lära den personen den här magiska världen. Det här kommer bli jättekul, säger Joe Labero till Aftonbladet.

Joe Labero: ”Är en nomad i min själ”

Nu har familjen Labero flyttat till Östermalm. Dottern har inte bott i Sverige och Joe Labero tycker att det är dags att hon lär sig det svenska språket ordentligt. Även fast hon kan prata svenska har hon svårare med att läsa och skriva. 

– Jag är en nomad i min själ. Just nu är jag i Sverige, i vår i alla fall, säger Joe Labero.

Han fortsätter:

– Sen får vi se hur det blir, om vi stannar här eller om vi tar oss ut i världen igen någonstans.

”Kan inte bara räkna pengar”

Det svenska vädret är inget som magikern har saknat. Mörkret och regnet blir han dyster av. Dessutom älskar han rena bilar, vilket han menar är svårt att ha här i Sverige. Något som han dock tycker är roligt med att vara tillbaka är den svenska husmanskosten. 

Samtidigt berättar Joe Labero, som nyligen visade upp lyxhemmet i Las Vegas, att pengar inte varit en viktig faktor bakom beslutet att göra en show i Sverige.

– Showbuisness är ju pengar och business också. Men jag har hållit på med det här så många år så man kan inte bara räkna pengarna heller.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.