Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Joe Exotics make slår larm: ”Hans liv är i fara”

”Tiger King: Mord, kaos och galenskap” väcker känslor bland tittare världen över.
Joe Exotic i Netflixdokumentären ”Tiger King”.
Foto: NETFLIX / Courtesy of NETFLIX / ©2020 NETFLIX
Dillon Passage skriver att han inte lämnat Joe Exotics sida.
Foto: Instagram

Joe Exotics liv är i fara. 

Det säger maken Dillon Passage i en intervju med The Sunday Project. 

– Han behöver sina transfusioner, säger han i intervjun enligt Daily mail

”Tiger king”-profilen Joe Exotic avtjänar ett 22 år långt fängelsestraff efter att försökt leja en man att mörda hans ärkefiende Carole Baskin. Han dömdes även för 17 fall av djurplågeri. 

Nu slår maken Dillon Passage larm. I en intervju med The Sunday Project säger han att Exotic suttit isolerad i fyra månader och inte mår bra. 

– Vi kan bara prata via hans advokater. Det är grymt och ett ovanligt hårt straff som går över gränsen, säger Dillion Passage i intervjun enligt Daily mail

Joe Exotic började avtjäna sitt straff på Oklahomas Grady County Jail, men flyttades till Forth Worth i Texas där han isolerades på fängelsets medicinska avdelning. Detta efter att fängelset haft flera fall av corona och ville minska smittspridningen. 

– Vi brukar prata tre till fem gånger om dagen, men sedan de flyttade honom har vi inte haft någon kontakt, har Dillion Passage sagt i en tidigare intervju med SiriusXM Radio Andy show.

”Hans liv är i fara”

Joe Exotic har från fängelset skrivit brev, som TMZ tidigare tagit del av, där han skriver att han kommer vara död inom två till tre månader om han inte får medicinerna och läkarvården han behöver för sina hälsoproblem. 

– Joe behöver sina transfusioner, annars klarar han sig inte. Det är en autoimmun sjukdom. Det började med såren i hans ansikte, säger Dillon Passage och fortsätter:

– När det väl börjar blir det bara värre. Hans liv är i fara. Det är väldigt skadligt. 

”Jag älskar Joe och står vid hans sida”

I breven framkom det även att Joe Exotic frågat sig själv om han fortfarande var gift, då han hade hört från andra att maken roade sig utan honom.

Ryktena har i efterhand tillbakavisats av Dillon själv på Instagram.

Mitt hjärta går sönder efter att ha läst Joes brev. Han lever i helvetet just nu och jag är upprörd över hur han behandlas. Jag kan inte ens föreställa mig hur det bryter ner hans energi. Jag älskar Joe och står vid hans sida”, skrev Dillon i inlägget. 

I intervjun med The Sunday Project säger Dillon att han bara fått prata med maken sex gånger sedan Netflixdokumentären ”Tiger King” släpptes. 

https://www.instagram.com/p/CBMDgWMhizg/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.