Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Joe Exotic och maken ansöker om skilsmässa

Dillon Passage och Joe Exotic.
Foto: Instagram

”Tiger King”-stjärnorna Joe Exotic, 58, och Dillon Passage, 25, ska skiljas.

Det meddelar Passage själv i ett inlägg på Instagram.

”Det här var inte ett lätt beslut att fatta, men både Joe och jag förstår att denna situation inte är rättvis mot någon av oss” skriver han.

Efter tre års äktenskap ska Joe Exotic, 58, och Dillon Passage, 25, ansöka om skilsmässa.  Paret är fortfarande vänner och Passage skriver att han hoppas att de kan förbli det:

”Jag kommer att fortsätta att ha Joe i mitt liv och göra mitt bästa för att stötta honom.”

Exotic och Passage blev båda världskända efter Netflix dokumentärserie ”Tiger King: Mord, kaos och galenskap”, som handlar om handeln med vilda kattdjur i USA – och personerna bakom. Paret gifte sig den 11 december 2017, bara två månader efter att Joe Exotics tidigare man, Travis Maldonado, av misstag sköt sig själv och dog.  

När paret bara varit gifta i nio månader dömdes Exotic till 22 års fängelse för att ha försökt leja en man att mörda rivalen Carole Baskin. 

Förra året berättade Passage för tidningen People att han gjorde sitt bästa för att anpassa sig till livet utan Joe Exotic vid hans sida:

”Det är typ av mitt normala liv nu. Det är lite konstigt att säga, men jag har vant mig vid vår situation.”

https://www.instagram.com/p/CM5TlF4h-Is/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.