Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jocke och Jonna slutar efter kritiken

Joakim "Jockiboi" Lundell slutar göra spökvideos.
Youtube-paret Joakim "Jockiboi" och Jonna Lundell är kända för att göra bland annat spökjaktsvideos på Youtube.Foto: JULIA DANSARIE

Joakim  Lundell och frun Jonna Lundell slutar göra spökvideos – efter stora kritiken.

Nu ger youtubern beskedet på sociala medier, skriver Nyheter24.

"Det förstör det roliga att skapa saker för alla oss när allt man säger och gör ska försöka misstolkas för uthängningar", skriver Joakim Lundell på Snapchat.

Youtube-paret Joakim  och Jonna Lundell är kända för att göra bland annat spökjaktsvideos på Youtube. Men nu möts paret av massiv kritik från sina följare.

Efter en livesändning reagerade nämligen flera fans på att parets vän Danjal hördes säga att han "planerade ett spöke".

Många av fansen är nu besvikna över att spökjakterna inte är på riktigt.

Nu slår Joakim tillbaka mot kritiken som han och Jonna Lundell möts av – genom att sluta göra de omtyckta Youtube-klippen överhuvudtaget.

"Vi har tagit beslutet nu att inte göra mer spökjakter tills vidare då vi nu känner att vi börjar närma oss där parken var att folk enbart ska leta fel för att snabbt göra video och få lite klick!", skriver Joakim Lundell på sin Snapchat, efter kritiken.

 

LÄS MER: Joakim Lundell om Jonnas sjukdom: "Gör så jävla ont"

 

Joakim Lundells ilska efter kritiken mot hans och Jonnas spökvideos 

 

LÄS MER: Joakim Lundells nya bil förstörd - blev repad

 

Därför blir den kommande videon den sista som paret gör på ämnet. Joakim Lundell skriver att han är trött på att allt han och Jonna gör används emot dem, och att de ofta blir misstolkade.

"Borgvattnet blir sista spökvideon nu och sen får vi ta ett möte i höst och se om saker känns annorlunda, för det förstör det roliga att skapa saker för alla oss när allt man säger och gör ska försöka misstolkas för uthängningar!, skriver Joakim på sitt Snapchat-konto.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.