Joakim och Jonna Lundell. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURESJoakim och Jonna Lundell. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Joakim och Jonna Lundell. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Jocke och Jonna Lundells bebislycka

Publicerad

Joakim och Jonna Lundell ska bli föräldrar.

Nu berättar Youtube-profilerna om bebislyckan på sin Youtube-kanal.

– Det känns så overkligt efter att ha försökt i fem år, säger Jonna i filmen. 

Joakim Lundell, 32, och Jonna Lundell, 23, har i flera år berättat om sin längtan efter att få barn.

I en ny film på sin Youtube-kanal visar paret nu hur de gör ett graviditetstest – och får ett positivt besked.

– Det känns så overkligt efter att ha försökt i fem år men det har aldrig hänt något. Vi har gått igenom skitmycket, cellförändringar, sköldkörtelproblem, hormonbesvär, säger Jonna i filmen. 

 

LÄS MER: Jocke och Jonnas nya besked efter svåra tiden 

Har berättat om sin svåra tid

Tv-paret Jocke och Jonna har tidigare berättat öppet om den jobbiga tiden de har gått igenom de senaste åren.

När paret ville skaffa barn visade det sig att Jonna Lundell led av cellförändringar i livmodern, och var i förstadiet till att få livmoderhalscancer. Samtidigt har de haft problem med att människor vandaliserar deras ägodelar och ringer på hemma hos dem.

I slutet av förra året fick de ett stort glädjebesked efter den svåra perioden – Jonna Lundell behöver inte göra fler operationer och ingrepp i livmodern.

 

LÄS MER: Efter uppbrottet – Jocke och Jonna gifter om sig

 

När paret nu nås av det nya lyckobeskedet att Jonna Lundell är gravid kramar de om varandra och ingen av dem kan hålla tillbaka tårarna.

– Jag vill att alla ska veta det här, säger Joakim Lundell.

Paret gifte sig sommaren 2016 och under förra året köpte de ett hus tillsammans.

 

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag